Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Епа после долго вежбанје на бани хопот приметив дека има врска и маусот шо го имаш . Дома ја имам маус од 500 денари , правам само 7/8 пати најмногу . А баш вчера кога отидов у едно компјутер студио имаше мн.добри мауси и напраив повеке од 15 пати . Така да имам уште за вежбанје на него , ама морам да го научам :)

Епа после долго вежбанје на бани хопот приметив дека има врска и маусот шо го имаш . Дома ја имам маус од 500 денари , правам само 7/8 пати најмногу . А баш вчера кога отидов у едно компјутер студио имаше мн.добри мауси и напраив повеке од 15 пати . Така да имам уште за вежбанје на него , ама морам да го научам :)

Исто и кај мене дома можам 4-6 пати ,а во едно интернет кафе повеќе од 7.Тоа го забележив кога на kz_megabhop од дома можам само до 2то ниво,а во интернет кафето до 3 :)

eee za boony hop znae sekoj da prai da skoka samo taka ama na de_nuke koj moze da gi naprai site boony hop kaj so treba jas ke mu dam raka za CS ama nema nikoj ::helou: zboram za na serverot cs.kajgana.om jas nekogas igram KGB server bas gledam luceto na de_nuke so prat lele da gi gledas :salut:

Јас можам со бани хопот/лонг џампот да се качам на карпата. Али од тоа камиончето на таа карпа сум пробал и многу е тешко, сум се качил само еднаш, а како и јас незнам :|

на нуке се имам јас качено 4-5 пати од камиончето на карпата али треба многу вежбање :D инаку треба да знаеш б-хоп она вона за да можеш тоа да го изведеш .

Јас можам со бани хопот/лонг џампот да се качам на карпата. Али од тоа камиончето на таа карпа сум пробал и многу е тешко, сум се качил само еднаш, а како и јас незнам :|
:pos2: :pos2: i jas isto sum kacil endas ama kako ne znam i toa ile bese na kajgana mi vikase kagebe bravo znes bony hop da prais ja mu vikam ne 1 pat se kacif tuka se utepa od smenje ile hahahha LOL pef pat se kacif i toa na kajgana server :salut:

И бани хоп и матрикс џамп ми се лесни... Можам и со лонг џамп да се качам горе на карпата (гарантрирано 8 од 10 обиди), а кај камионот се имам качено 2 пати !! А прв пат кога се качив се исплашив

eve neso bony hop od mene :) pozzz

mapata kz_megabhop prefekt sum ja pominal imam i demoto ama mi merzi da gi napram za youtube
vcera mi dade mapata zornoto za 1 den ja pominaf LoooL

Не знам да го правам толку добро,ама имам направено 3 :)

1ви клип - 2ри клип - Не можам да го качам
3ти клип -

дај кажете како се конвертира демо во видео фајл па да ви пуштам од мене да видите шо е бхоп а не ова...

Не знам да го правам толку добро,ама имам направено 3 :)

1ви клип - 2ри клип - Не можам да го качам
3ти клип -

Врска немаш, btw ова само скокаш ти напред тоа не е бхоп ни приближно... ретко да напраиш лево и десно а на таа мапата со коцките со sv_gravity помалце од 800 си пошто глеам на коцките на ивицата втора ги фаќаш што е многу тешко... ако направиш на кајгана 3 пати те частам ;)

btw На нуке ги можам сите но не од прва... За на камиончето не е голема филозофија, и не е баш бхоп ... обичен strafe jump во моментот, зголеми sensitivity и лесно ке ти е трчај скок од пушти право десно врти и со маус и "R" и во моментот ко ке застанеш на карпата за да не паднеш од пушти "Duck" (мислам дека беше така) со HoRRMan ги учев овие и ме има научено доста :)... сега на финалето simpleX vs kgb 4 glory незнам кој беше од sX со матрикс џамп му даде нож на mileta иако изгубија тоа беше феноменално :)...

Со чит му е правен третиот клип не оди ни лево ни десно само рипка напред а за првиот ми се виде долг па неможев да чекам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom