Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Епа после долго вежбанје на бани хопот приметив дека има врска и маусот шо го имаш . Дома ја имам маус од 500 денари , правам само 7/8 пати најмногу . А баш вчера кога отидов у едно компјутер студио имаше мн.добри мауси и напраив повеке од 15 пати . Така да имам уште за вежбанје на него , ама морам да го научам :)

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Епа после долго вежбанје на бани хопот приметив дека има врска и маусот шо го имаш . Дома ја имам маус од 500 денари , правам само 7/8 пати најмногу . А баш вчера кога отидов у едно компјутер студио имаше мн.добри мауси и напраив повеке од 15 пати . Така да имам уште за вежбанје на него , ама морам да го научам :)
Исто и кај мене дома можам 4-6 пати ,а во едно интернет кафе повеќе од 7.Тоа го забележив кога на kz_megabhop од дома можам само до 2то ниво,а во интернет кафето до 3 :)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
eee za boony hop znae sekoj da prai da skoka samo taka ama na de_nuke koj moze da gi naprai site boony hop kaj so treba jas ke mu dam raka za CS ama nema nikoj ::helou: zboram za na serverot cs.kajgana.om jas nekogas igram KGB server bas gledam luceto na de_nuke so prat lele da gi gledas :salut:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Јас можам со бани хопот/лонг џампот да се качам на карпата. Али од тоа камиончето на таа карпа сум пробал и многу е тешко, сум се качил само еднаш, а како и јас незнам :|

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
на нуке се имам јас качено 4-5 пати од камиончето на карпата али треба многу вежбање :D инаку треба да знаеш б-хоп она вона за да можеш тоа да го изведеш .

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Јас можам со бани хопот/лонг џампот да се качам на карпата. Али од тоа камиончето на таа карпа сум пробал и многу е тешко, сум се качил само еднаш, а како и јас незнам :|
:pos2: :pos2: i jas isto sum kacil endas ama kako ne znam i toa ile bese na kajgana mi vikase kagebe bravo znes bony hop da prais ja mu vikam ne 1 pat se kacif tuka se utepa od smenje ile hahahha LOL pef pat se kacif i toa na kajgana server :salut:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
И бани хоп и матрикс џамп ми се лесни... Можам и со лонг џамп да се качам горе на карпата (гарантрирано 8 од 10 обиди), а кај камионот се имам качено 2 пати !! А прв пат кога се качив се исплашив

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
eve neso bony hop od mene :) pozzz

mapata kz_megabhop prefekt sum ja pominal imam i demoto ama mi merzi da gi napram za youtube
vcera mi dade mapata zornoto za 1 den ja pominaf LoooL

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Не знам да го правам толку добро,ама имам направено 3 :)

1ви клип - 2ри клип - Не можам да го качам
3ти клип -

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
дај кажете како се конвертира демо во видео фајл па да ви пуштам од мене да видите шо е бхоп а не ова...

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Не знам да го правам толку добро,ама имам направено 3 :)

1ви клип - 2ри клип - Не можам да го качам
3ти клип -
Врска немаш, btw ова само скокаш ти напред тоа не е бхоп ни приближно... ретко да напраиш лево и десно а на таа мапата со коцките со sv_gravity помалце од 800 си пошто глеам на коцките на ивицата втора ги фаќаш што е многу тешко... ако направиш на кајгана 3 пати те частам ;)

btw На нуке ги можам сите но не од прва... За на камиончето не е голема филозофија, и не е баш бхоп ... обичен strafe jump во моментот, зголеми sensitivity и лесно ке ти е трчај скок од пушти право десно врти и со маус и "R" и во моментот ко ке застанеш на карпата за да не паднеш од пушти "Duck" (мислам дека беше така) со HoRRMan ги учев овие и ме има научено доста :)... сега на финалето simpleX vs kgb 4 glory незнам кој беше од sX со матрикс џамп му даде нож на mileta иако изгубија тоа беше феноменално :)...

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Со чит му е правен третиот клип не оди ни лево ни десно само рипка напред а за првиот ми се виде долг па неможев да чекам.

Kajgana Shop

На врв Bottom