Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Нема gravity ама може некој скрипта:toe::toe: :nesum::nesum:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
Јас скокам вака на бихоп сервер како што кажав погоре.
Најпрво сам си пишува дека користи мод и тоа AXN. Со овај мод со тек на скокање се забрзува и така скокаш далеку. И нема врска со гравитација таа си е нормал 800.

п.с. Тој што сака нека ме адд-ни на мсн ќе ја играме бхоп_скил на сервер со AXN-MOD.:helou:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Da da taka e ,toa nema verska so gravyti i jas imam igrano na takof server so steam ...

pozz

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Taa mapata so stakloto, i ja ja pominuvam iako ne igram CS 3 godini, si plesham dota i quake.

Ne e mnogu teska. Taman e.

Tuku, ako ne ste znaele, so peckalo polesno se prai b.hop odkolku so noz <3
Ако го викаш скаутон пецкало точно е :wink:. И нз за другите но најлесно ми е скаут па со УСП па после со нож :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
@ ace element

Ako si od skopje ke ideme insomnia1.Ti ripaj so cavka bhop,ja so noz.Koj pobrzo ke stigne moze?

Член од
26 ноември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
9

уф уф Напишал гравити 500 и само е напраен клипот во забрзана снимка ..тоа :salut:

da be i toa so 2 skripti

idi downloadiraj Bhoop mapi i ucise malce posle ke procenis dali e skripta ili ne.

ауууууу ти мене ке ме учиш бхоп. леле , море се гледа дека имаш скрипта , а коа ке ја поминеш kz_megabhop дојди кажи ми?

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Freeware јас ако ти кажам дека сум ја поминал ке веруваш?
Шо ти е толку чудно ако ја поминал, или мислиш дека само ти можеш Бхоп да правиш? Лејка...

bubax_emir

чаирчанче
Член од
12 ноември 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
ауууууу ти мене ке ме учиш бхоп. леле , море се гледа дека имаш скрипта , а коа ке ја поминеш kz_megabhop дојди кажи ми?[/quote]

odi uci bhop mal si uste za da procenuvas.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
@ ace element

Ako si od skopje ke ideme insomnia1.Ti ripaj so cavka bhop,ja so noz.Koj pobrzo ke stigne moze?
Не сум јас на клипот бе :icon_lol: Зa bhop сум тапа :kesa:, но затоа сега имам про учител па ќе се видеме за некое време:helou:
Инаку ова е направено од еден мој другар и дечкото е навистина ПРО за bhop (и воопшто за цс) :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom