gravity rulz :wink:[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
А овој пред тебе ли скокаше?[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
Хахаха,Не но велам ако може некој пред мене така да скокне пошо од дома на сите им "љеже".А овој пред тебе ли скокаше?
Јас скокам вака на бихоп сервер како што кажав погоре.[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
Taa mapata so stakloto, i ja ja pominuvam iako ne igram CS 3 godini, si plesham dota i quake.Ај бе рипајте вака да ве видам
Ако го викаш скаутон пецкало точно е :wink:. И нз за другите но најлесно ми е скаут па со УСП па после со ножTaa mapata so stakloto, i ja ja pominuvam iako ne igram CS 3 godini, si plesham dota i quake.
Ne e mnogu teska. Taman e.
Tuku, ako ne ste znaele, so peckalo polesno se prai b.hop odkolku so noz <3
b-hop mod = easy[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
[video] Кој ке скока вака пред мене рака му давам:helou:Нешто не ми се верува баш , ама вреди да се види.
da be i toa so 2 skripti
idi downloadiraj Bhoop mapi i ucise malce posle ke procenis dali e skripta ili ne.
Не сум јас на клипот бе Зa bhop сум тапа :kesa:, но затоа сега имам про учител па ќе се видеме за некое време:helou:@ ace element
Ako si od skopje ke ideme insomnia1.Ti ripaj so cavka bhop,ja so noz.Koj pobrzo ke stigne moze?