Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

bubax_emir

чаирчанче
Член од
12 ноември 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
eve taze klipce denesno :)
2 sata se macev so toa FRAPS trijal verzija samo 30 sec pa seci krati i konecno go napraviv :)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
BubaXxXX bravo super ti e klipot ama ti fali ovoj dell :)

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Епа од таму е останата лоша навика на користење на slayjump........А бани хоп ми е интересно да го прам, најчесто ко ке заврши партија, иначе нема никаква полза....
Сите коа ќе рече Терорист Вин (или кантер теорорист) заглеј ги ќе видиш пробуваат БХ :) Иначе може некое друго видео кај шо се гледаат стрелките, за првото вика нот авеилабл поише :) А глејте ги PUBMASTERS тимот шо праат со БХ глава да ве заболи! Абе трчаат двајца по земја на нук у врз главите еден БХ им праи! Исто и у РИКВЕРЦ праат БХ, трчаат на глава по 3-4 орица и разни глупости! Глеј те ги зашо се најзакон тим! Е ТОА Е СЅ ЗА ЗАБАВА ИГРАЊЕ! =)

да бе и ја едно време рипав 330 ама сеа нешо не сум у форма па околу 325 :tapp::tapp:
330! Да не си се здркал нешо или лажеш? се праи муабет 230-240 а ти 330! :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
ок бе знам ја не ни сум пробал тоа него ѕирни два-три поста погоре ќе ти стане јасно

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Браво за KaGeBe.
KaGeBe,свака ти част за овие работи ( bhop i lj ).
Очигледно гриндаш али браво.

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Si ja pominal bhop_cave2?
Јас ја имам поминато таа без скрипти..
А кој ја има поминато bhop_skill ... ? Јас ја имам но на бихоп сервер кои имаше некоја скрипта за забрзување. Можно е вака лесно да звучи но не е :wink:. Во таа стаза најтешко ми е кај што треба surf . :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom