Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Сакам spec да сум, ofc ако може :pipi:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Се прашувам зошто КаГеБе на клиповите бани хопот му е супер, а на кгн едвај го прави!:toe::vozbud::tapp::pos2::salut:
kako mislis na Kgn? o ti i jas ne sum proo bhop :) ama koa sakam neekoja mapa da ja pominam ke ja pominam ili ke go skersam cell PC od nervoza :)
:pos2: longjump sum skoknal 233-235 :) ne mozam nikako 240 :) i toa koa ke skokam ke napram srecen sot od KGB server ke stam tuka slika i da verujes trool deka nema grafyti :) :kesa:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Добро де, само прашувам, пошо сум забележал на клиповите без проблем ги минуваш, а на кгн сум те видел кога пробуваш да го направаш и ќе направиш 1-2 пати и ќе паднеш..

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Добро де, само прашувам, пошо сум забележал на клиповите без проблем ги минуваш, а на кгн сум те видел кога пробуваш да го направаш и ќе направиш 1-2 пати и ќе паднеш..
hahahaha dobro de na kgn jas ke igram ili ke napram bhop :) :helou: ajaja toa e toa J*G

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
bravo za momceto HorRoR :) mn dobro prai bhop inace i od mene e naj dobar :) praifme bhop longjumps hororot ripase 240-245 :D a jas nema se sanci 240 :) za longjumps bravo Horor :smir: eve ja naj nogo kolk sum skoknal

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
bravo za momceto HorRoR :) mn dobro prai bhop inace i od mene e naj dobar :) praifme bhop longjumps hororot ripase 240-245 :D a jas nema se sanci 240 :) za longjumps bravo Horor :smir: eve ja naj nogo kolk sum skoknal
spomni ne i mene i mRE de :D pred tebe ja ripnav mapata :P

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
oooo DAAAA te zaboravif tebe ina4e i ti bese isto hmm proo mozam da vikam :D longjumps 250 :D sfe zolto :))) BRAVO!

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
да не речат луѓево не пишувам еве и ја пишав...добар е и кагебе...ама му фали малце тренинг :) ама ако ќе биде...него ај отидов ја да играм дота! :)

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
бај д веј лонгџамп рекорд ми е 248...али стандард ми се скокови 240-244 :)

FloRiD[a]

ТheMacTep!
Член од
9 јуни 2008
Мислења
116
Поени од реакции
2
JaS Mislam Deka KeGeBe E NajDobar u Bunny hop

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
FloRiD[a];1494511 напиша:
JaS Mislam Deka KeGeBe E NajDobar u Bunny hop
mene millo mie koa nekoj misli deka sum najdobar za bhop. ama sto da pram koga ne sum :D :pos2::pos2::pos2::pos2:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе јас праам и кога играм бхоп на кгн од почеток на мапа.. али сакам ова да се научам лонг јамп дај обајснете и некој мапа право дајте да вежбам ..

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Абе јас праам и кога играм бхоп на кгн од почеток на мапа.. али сакам ова да се научам лонг јамп дај обајснете и некој мапа право дајте да вежбам ..
no STEM server bhop KGB server : 82.117.194.227:27019 :smir:

FloRiD[a]

ТheMacTep!
Член од
9 јуни 2008
Мислења
116
Поени од реакции
2
Абе KaGeBe сум гледал клипови од тебе и од други Banihoperi...нема што овде..ТИ СИ НАЈДОБАР како што мислам!:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom