Qwerty!
Knowledge is power:O
- Член од
- 28 јуни 2008
- Мислења
- 803
- Поени од реакции
- 11
Браво КГБ:smir:
Браво КГБ:smir:
bhop 1on1 кој сака слободно нека пише )
бај д веј...кагебе неќам да давам грешни обвинувања...ама многу чудно го правиш банихопот....освен тоа.... воопшто немаш стрејфување од кое се добива брзина...а брзина имаш...нешто на измама ми мириса )
како и да е...тапа е банихопот...лесен е...нов достиж за мене се LongJumps i CountJumps пишете ми нa пп за информации ако сакате )
Abe filip znaeme deka si pro ali kako mene ne si :smir: :pos2::pos2:
hehe brat jas go napram bhop grafyti 800 nema pederska rabota tuka ali aj ke ti pisuvam za bhop 1 vs 1 samo uste malce na kraj mesecot ke mi ja donesat mousot razer deathder i mouspat fnatic kk posle ke letam so bhop od dust2 na nuke Dbhop 1on1 кој сака слободно нека пише )
бај д веј...кагебе неќам да давам грешни обвинувања...ама многу чудно го правиш банихопот....освен тоа.... воопшто немаш стрејфување од кое се добива брзина...а брзина имаш...нешто на измама ми мириса )
како и да е...тапа е банихопот...лесен е...нов достиж за мене се LongJumps i CountJumps пишете ми нa пп за информации ако сакате )
Добро тогаш, те чекам на мсн!:salut:ne mora da gi baras ke ti dadam preku msn
не е само тоа,добиваш брзина,на пр јас не се мафтам ко кагебе,го првам бхоп за да добијам брзина....позз ,а за јусуф браво како ги поминува мапитеЛол страшната работа bhop... незнам само како помага тоа во играта... инаку да, забавно е да се прави.
Аман бе Драган..нели примеќаш оти го праве со скрипта?Се прашувам зошто КаГеБе на клиповите бани хопот му е супер, а на кгн едвај го прави!:pos2::salut:
Чудно нели ? :pos2:Се прашувам зошто КаГеБе на клиповите бани хопот му е супер, а на кгн едвај го прави!:pos2::salut:
ofofof welcom :wink:за сите хејтери : тоа со 1vs1 bunnyhop беше заебанција...освен ако знаете како може 1на1 банихоп
како и да е...кагебе го најдов твојот мсн те адднав.... ќе ти пишам да те видам коа ке се начекаме онлајн,па може ако си добар ко што викаш да праиме заедничко филмче али снимано од хлтв-страна и со ефекти и со чуда све да биде..... ај ќе се договориме