Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Член од
2 јануари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
5
bhop 1on1 кој сака слободно нека пише :))

бај д веј...кагебе неќам да давам грешни обвинувања...ама многу чудно го правиш банихопот....освен тоа.... воопшто немаш стрејфување од кое се добива брзина...а брзина имаш...нешто на измама ми мириса :))

како и да е...тапа е банихопот...лесен е...нов достиж за мене се LongJumps i CountJumps пишете ми нa пп за информации ако сакате :))

Abe filip znaeme deka si pro ali kako mene ne si :smir: :pos2::pos2:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Abe filip znaeme deka si pro ali kako mene ne si :smir: :pos2::pos2:
bhop 1on1 кој сака слободно нека пише :))

бај д веј...кагебе неќам да давам грешни обвинувања...ама многу чудно го правиш банихопот....освен тоа.... воопшто немаш стрејфување од кое се добива брзина...а брзина имаш...нешто на измама ми мириса :))

како и да е...тапа е банихопот...лесен е...нов достиж за мене се LongJumps i CountJumps пишете ми нa пп за информации ако сакате :))
hehe brat jas go napram bhop grafyti 800 nema pederska rabota tuka:) ali aj ke ti pisuvam za bhop 1 vs 1 samo uste malce na kraj mesecot ke mi ja donesat mousot razer deathder :) i mouspat fnatic kk posle ke letam so bhop od dust2 na nuke :D:D:D:DD:D:D:pipi:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Кагебе, абе супер тоа бани хопот, а ако може да ми кажеш од кај да ги најдам тие стази?:coffee:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
ne mora da gi baras ke ti dadam preku msn :)

Член од
12 јануари 2008
Мислења
147
Поени од реакции
1
Лол страшната работа bhop... незнам само како помага тоа во играта... инаку да, забавно е да се прави.
не е само тоа,добиваш брзина,на пр јас не се мафтам ко кагебе,го првам бхоп за да добијам брзина....позз ,а за јусуф браво како ги поминува мапите

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Се прашувам зошто КаГеБе на клиповите бани хопот му е супер, а на кгн едвај го прави!:toe::vozbud::tapp::pos2::salut:

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
за сите хејтери : тоа со 1vs1 bunnyhop беше заебанција...освен ако знаете како може 1на1 банихоп :)

како и да е...кагебе го најдов твојот мсн те адднав.... ќе ти пишам да те видам коа ке се начекаме онлајн,па може ако си добар ко што викаш да праиме заедничко филмче али снимано од хлтв-страна и со ефекти и со чуда све да биде..... ај ќе се договориме :) :)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
за сите хејтери : тоа со 1vs1 bunnyhop беше заебанција...освен ако знаете како може 1на1 банихоп :)

како и да е...кагебе го најдов твојот мсн те адднав.... ќе ти пишам да те видам коа ке се начекаме онлајн,па може ако си добар ко што викаш да праиме заедничко филмче али снимано од хлтв-страна и со ефекти и со чуда све да биде..... ај ќе се договориме :) :)
ofofof welcom :) :wink:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Само правете го без скрипта!:vozbud::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom