Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
352 e ова. Постојат неколку основни формации и вакви екскурзии се типични за Биелса фанс као демек вововововововово погледни што игра а во пракса е едноставно, 4-1-4-1.
Исто и Нагелсман, 3-5-2 игра.
И мене ме зачуди.

Лошо е презентирана формацијава, стоперите се малце позбиени, а Анхелињо и Адамс се крилести бекови.

Кој тренер остана слободен за ФК Купи-Продај?
Тухел веќе не е...

Кој тренер остана слободен за ФК Купи-Продај?
Тухел веќе не е...
Нека не менуваат тренер, му паѓа цената на Санчо вака

Колку УМРЕНА екипа, Боже мили.

У-М-Р-Е-Н-А

На Дортмунд им претстои борба за Интертото Куп следна сезона. Ќе има тотална распродажба за некој месец таму, осеќам. :zloo:

Шалке заостанува 9 поени од плејаут(!!!)

Аууу куку нонен, ептен тешко ќе биде ова за нив..

Мора во следниов период да влезат во некоја серија играат со Унион Берлин (сигурни на средина), Штутгард (сигурни на средина) и Мајнц (претпоследни) во три од следните пет мечеви.

Ако ништо друго барем 4 поени да пробаат да извадат барем да намалат разлика...

Мислам ќе се разиграат при крај, ама мора да фатат приклучок со време..

Леле дортмунд колку се за греота. Кај е игорче да ни каже кој е слободен тренер останат да ги спаси ко што праеше за Баерн?

Леле дортмунд колку се за греота. Кај е игорче да ни каже кој е слободен тренер останат да ги спаси ко што праеше за Баерн?
Виљаш Боаш е слободен.

Дортмунд се дно дна, Севиља има да ги отштрафи во ЛШ, во каква форма се двете екипи можи и срам да пукни.
Санчо братот, лелеле ако знае шо игра јас глава сечам, не постои на терен.

Raka na srce, Sancho od site slepci uste e najdobar. Ama ne moze sam, koga sekoj napad e potencijalen gol, sekoj sloboden ili korner e potencijalen gol i vo posledno so Hitz i sekoj sut e potencijalen gol. Eksperimentot Terzic ne uspea, Rose pred leto ne ide, se suska Sammer deka moze da prezeme sto ne mi izgleda realno. Realno vo kjorsokak se.

Со кој ум овој Терзич го назначија за тренер, изгледа како изгубен во свемирот. Го избркаја Фавре кој рака на срце не е некое тренериште ама за овој е Анчелоти.
Нема конкуренција во Бундес ама ако продолжат со ова темпо можи и за ЛШ да извисат.

Favre bese podobar od sto go napravija, sega se gleda mnogu dobro. Iako bi bilo sram, da se resat da go vratat do krajot na sezonata sekoj bi prifatil. Kadarot ocigledno ima problemi koi ne se reseni. Golmanot, no i stranicnite bekovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom