Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
После зошто Дортмунд не бил озбилен конкурент :icon_lol: Инста модел за тренер. Кај Баерн тој лудиот доктор којзнае што го храни Горецка, некоја кравја плацента пак, си лапа стероиди за појадок...за 3 месеца 20 кила мускулна маса и после трчал 120 минути без престан, е ќе трча.

Дортмунд знае да прави добри трансфери. Верувам дека мотивацијата на играчите уште толку ќе порасне. Освен на топлите браќа меѓу нив можеби.

ФК Купи-Продај тоне во Аугсбург.
РИП сезона 2020/2021.

Какви куртони Баерн :facepalm: Лежи играчон на Хофенхајм овие гол даваат :facepalm:

Какви куртони Баерн :facepalm: Лежи играчон на Хофенхајм овие гол даваат :facepalm:

Слеп си или?
Буквално после 3 паса дадоа гол, да не сакаш да ја исфрлат топката во аут? Плус сам се повреди.

Не се бламирај.

Слеп си или?
Буквално после 3 паса дадоа гол, да не сакаш да ја исфрлат топката во аут? Плус сам се повреди.

Не се бламирај.
Еве ти и сеа исти кур, аууу какви дебили станале... Ќе ме натераат да ги мразам а никад никој не сум мразел освен Јувентус.

Хофенхајм можеше 40 гола да даде у прво, озонска дупка има позади Баерн.

Каков ќотек :pos: ....што е посмешно судијата онака апла очигледни фалој не му судеше на Хофенхајм неколку пати.....Крамарич мајстор:icon_lol:...му го дупна голот буквално

ФК Купи-Продај тоне во Аугсбург.
РИП сезона 2020/2021.
Рано е бе, тоа што Аугсбург и Хофенхајм имаат 2 од 2 не значи дека Баерн и Дортмунд не може да ги стигнат, уште многу има во сезонава да се игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom