Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
image-1225919-860_poster_16x9-psny-1225919.jpg

2,w=993,c=0.sport.jpg

:vozbud:

Чек,немој пред време,со Бош најбоље ни тргна па после видовме..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama Bosz ne nosese kapa od BVB ovoj se zakitil so sve :D

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Колку јако суди женската на Хофенхајм - Штутгарт и не паѓа под никаков притисок, секоја чест. :cuc:

Пред некое коло на една ја пцуев до трето колено:LOL:, али можеби и треба да им се дава повеќе шанса бидејки машките се поголеми фудбалски фанови и имаат свои тимови за кои навиваат, и колку и да се објективни знаат да завлечат на едната страна.

Колку јако суди женската на Хофенхајм - Штутгарт и не паѓа под никаков притисок, секоја чест. :cuc:

Пред некое коло на една ја пцуев до трето колено:LOL:, али можеби и треба да им се дава повеќе шанса бидејки машките се поголеми фудбалски фанови и имаат свои тимови за кои навиваат, и колку и да се објективни знаат да завлечат на едната страна.

Зошто да паѓа под притисок?..не е ова Турција..просечен Фиромски судија од втора лига да го пуштиш во Германија ќе ти изгледа како Хауард Веб..и плус ВАР имаат и да згрешат пак ќе си се поправат...таму во Германија само на судењето и фудбалските работи се сконцентрираат и е полесно за разлика од овде.

Мојот Левергузен е у топ форма, не очекував дека оваа сезона може да врзат вакви резултати, а и дефанзивно се подобрени. Олеснителна околност е што не играат Европа пошто имаат танок состав. Засега само Ларси и Свени Бендери се повредуваат, тоа уопште не ме чуди, на пролаз на пешачки премин се немаат уште повредено.

Мојот Левергузен е у топ форма, не очекував дека оваа сезона може да врзат вакви резултати, а и дефанзивно се подобрени. Олеснителна околност е што не играат Европа пошто имаат танок состав. Засега само Ларси и Свени Бендери се повредуваат, тоа уопште не ме чуди, на пролаз на пешачки премин се немаат уште повредено.

Ти реков јас летото, а ти паничеше и не ми веруваше. :cool:

Пред некое коло на една ја пцуев до трето колено[emoji38], али можеби и треба да им се дава повеќе шанса бидејки машките се поголеми фудбалски фанови и имаат свои тимови за кои навиваат, и колку и да се објективни знаат да завлечат на едната страна.
Истото беше и со Шон (во Англија ова е и машко и женско име) Мејси, во Англија беше линиски судија пред 6-7 сезони, сите одлуки и беа точни поготово па оние за офсајд, само не знам каде се изгуби.

Истото беше и со Шон (во Англија ова е и машко и женско име) Мејси, во Англија беше линиски судија пред 6-7 сезони, сите одлуки и беа точни поготово па оние за офсајд, само не знам каде се изгуби.

у кујна hhhhhhh*

*рандом комичен пост на кајгана

She said No, Robin Van Persie.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom