Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.558
- Поени од реакции
- 26.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чаланоглу исто за 20 милиони, а еден порто им продава играч за 40 милиона на тој истиот Милан.Милан го земаа Родригез од Волсфбург. Квалитетен играч земаа за релативно ефтини пари барем според мене. Какови играчи заминуваат од Бундеслигата за ефтини пари (Крос за 25, Кедира за 10, Озил за околу 15) а за некои недокажани медиумски напумапни звезди и малолетници од Јужна Америка се плаќат астрономски суми...
Андре Силва имаше откупна клаузула за разлика од овие двајцата.Чаланоглу исто за 20 милиони, а еден порто им продава играч за 40 милиона на тој истиот Милан.
Да или во превод на твојот превод повеќето од ова нема да излезе....се научиле гледаат Лајпѕиг второ место завршиле и сеа ајде ке го тепа у прво коло Шалке....па и Хофенхајм кој ке бидат за пеза годинава ма дај........али ти пак коа ке дојде времето пиши си ги вака нема проблемИли во превод :
1-1,3+
1
ГГ
0-2
ГГ,3+
ГГ,3+
2
1
2 Т2 2+
Да или во превод на твојот превод повеќето од ова нема да излезе....се научиле гледаат Лајпѕиг второ место завршиле и сеа ајде ке го тепа у прво коло Шалке....па и Хофенхајм кој ке бидат за пеза годинава ма дај........али ти пак коа ке дојде времето пиши си ги вака нема проблем
Па нормално дека ке ме прашаш гледаш како знаеш. Преводот твој само малку ти го поправив не беа во ред некои зборови.Кој си ти да ми кажваш шо и кога да пишам?..и ако гледаш малце кај Лајпцих пишав ГГ,3+ а не 2-јка..затоа друг пат не брзај со заклучоци туку внимателно погледни за кој натпревар потенцирав..и целосниот пост го пишав на заебанција а ти си единствениот што го сфати сериозно..се извинувам друг пат ти Лајпциш хејтеру и за нареден пристап тебе ќе те прашам дали смеам да пишам нешто
Лајпциш според мене ќе доживее тежок бродолом оваа сезона и ќе се бори за опстанок бидејќи немаат основа и квалитет да се задржат повеќе време на врвот додека Хофенхајм класика ќе си биди на средина а во Топ 4 би требало Леверкузен и Волфзбург да земат замав(појма немам што играчи купија ама онака ги лупнав бидејќи претпоставувам дека ќе имаат добра сезона после катастрофалните лани)
Лајпциш
Шо ти е бе Лечестер?Лајпциш
Блиску се Ш и Х на тастатура, кикс во брзањеШо ти е бе Лечестер?