Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе @Igorcemk толку многу надеж имаше во Тухел, ќе бил и подобар од Клоп...
Каква неправда? Тоа што не ги сакаш Волфсбург не значи дека незаслужено победија во двомечот. Вчера 0-5 беше реален резултат, ги упропастија во секој можен аспект од фудбалската игра. Со ништо не заслужи Брауншвајг да победи вчера, а ни општо во двомечот.
Потврда и од Дортмунд
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borussia-Dortmund-und-Thomas-Tuchel-gehen-getrennte-Wege
Штета, за мене е добар тренер и беше вистинскиот за Дортмунд. Сега Фавр нека го земат кој практикува друг фудбал за разлика од Клоп и Тухел па можеби Вацке нема прво преку медиумите да изјавува работи кои не треба да се изјавуваат.
Кај нашле ваков бош тренер ?![]()
Шалке и Колашинац го дадоа без пари. Колашинац, Матип и Фукс во последните две години заминаа без обештетување.
Знам бе Игорче се заебавам за презиметоОвој иде од потрофеен клуб него Клоп или Тухел на пример.
Мислам Бос се кажува. Денес на пресот баш го прашаа како да го кажат името а тој им рече Петер.Знам бе Игорче се заебавам за презимето
Милан го земаа Родригез од Волсфбург. Квалитетен играч земаа за релативно ефтини пари барем според мене. Какови играчи заминуваат од Бундеслигата за ефтини пари (Крос за 25, Кедира за 10, Озил за околу 15) а за некои недокажани медиумски напумапни звезди и малолетници од Јужна Америка се плаќат астрономски суми...
Овој иде од потрофеен клуб него Клоп или Тухел на пример.[DOUBLEPOST=1496774058][/DOUBLEPOST]
Шалке е во големи го.на. Макс Мајер одлучи да не го продолжи договорот а и Горецка ќе оди или сега или вгодина. И младинците на Шалке не произведуваат веќе топ таленти, последните години беа неповторливи. И на крај Шалковци со таковото врака останаа. Тоа ти е катастрофално водење на клуб. Пример Дортмунд како сличен клуб со никакви таленти и без пари за 10 години успеа буквално од клуб пред гаснење да стана топ10 клуб. А Шалке? Ништо.