- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
целта ги оправдува средстватаКога веќе се нарекуваш фудбалски клуб, играј фудбал, а не ко некое пиче напикан в ќош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
целта ги оправдува средстватаКога веќе се нарекуваш фудбалски клуб, играј фудбал, а не ко некое пиче напикан в ќош.
И тоа е фудбал.Кога веќе се нарекуваш фудбалски клуб, играј фудбал, а не ко некое пиче напикан в ќош.
Знам другар, ама на толку критики за играта на Баерн под Гвардиола со тоа кружењето, пасовите и поседот, скурчено ми е. Како треба поинаку да се игра против ваква игра, кога сите ти се напикани во шеснаесетник? Мора некако да се обидеш да извлечеш дел од играчите надвор за да успееш да пробиеш и да дојдеш до шанса за гол. И јас не сум фан на милион додавања и кружење, ама кога другиот не ти игра ништо, нема друга алтернатива.И тоа е фудбал.
може да се повлече Баерн и да не напаѓаЗнам другар, ама на толку критики за играта на Баерн под Гвардиола со тоа кружењето, пасовите и поседот, скурчено ми е. Како треба поинаку да се игра против ваква игра, кога сите ти се напикани во шеснаесетник? Мора некако да се обидеш да извлечеш дел од играчите надвор за да успееш да пробиеш и да дојдеш до шанса за гол. И јас не сум фан на милион додавања и кружење, ама кога другиот не ти игра ништо, нема друга алтернатива.
И после ќе гледаме Шведска-Данска 2004?може да се повлече Баерн и да не напаѓа
Баерн во која лига и да е моментално ќе доминира со овој тим и оваа форма.
Па Дортмунд би бил втор, освен можеби Шпанија, трет.Да, ама не само Баерн и Дортмунд е веќе 8 бода пред третиот во 12то коло.