Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Кислинг е можно да ги напушти Леверкузен во јануари. Не е задоволен со минутажата што ја добива. Хановер покажуваат интерес.

Гроскројц ќе се врати во Бундес. Не се чувствувал убаво во Истанбул и веќе разговарал со управата дека сака да ги напушти. Турските медиуми шпекулираат дека Галатасарај преговараат со Хановер, но можно е и Клоп да се вмеша и Ливерпул да го ангажираат.

Добро коло за Борусија Дортмунд, ама пак рано прими гол малце треба да проработи одбраната зимава.[DOUBLEPOST=1450048034][/DOUBLEPOST]Weigl so fenomenalni 188 kontakti ovaa partija i so nov rekord godinava. Me raduva sto seuste e mozno da se najdat mladi talenti za malku pari. Weigl bese lani rezerva vo 1860 Minhen vo vtora liga i dojde da 2,5m EUR vo Dortmund, kade sto igra odlicna sezona i prva postava.

Последно уредено:
Добро коло за Борусија Дортмунд, ама пак рано прими гол малце треба да проработи одбраната зимава.[DOUBLEPOST=1450048034][/DOUBLEPOST]Weigl so fenomenalni 188 kontakti ovaa partija i so nov rekord godinava. Me raduva sto seuste e mozno da se najdat mladi talenti za malku pari. Weigl bese lani rezerva vo 1860 Minhen vo vtora liga i dojde da 2,5m EUR vo Dortmund, kade sto igra odlicna sezona i prva postava.

CWIC4crWUAAdRnn.png

CWHwlaSWIAAnYp7.png

Aubameyang7 is only the 5th player in @Bundesliga_EN history to have scored 18 times after 16 matches. Strong.

VedadIbisevic09 (@HerthaBSC) bagged a brace in 3 of his last 7 games! Goalgetter.

Ибишевиќ си ја врати добрата форма.

Какво голиште Алонсо ццццццццццццццц

Ко ќе го видам Чикарито и жал ми е што не дојде во Дортмунд а скоро секое лето имаше шпекулации и сигурно имало и интерес од Дортмунд за него ама не успеа. Одличен трансфер за Леверкузен, сега имаат барем еден винер-тип а за 12м искрено не знам што си мисли вГал, односно си мислеше ко го даде.

Ко ќе го видам Чикарито и жал ми е што не дојде во Дортмунд а скоро секое лето имаше шпекулации и сигурно имало и интерес од Дортмунд за него ама не успеа. Одличен трансфер за Леверкузен, сега имаат барем еден винер-тип а за 12м искрено не знам што си мисли вГал, односно си мислеше ко го даде.

Нема потреба да се удира хејт за Чичарито, имаше огромно учество во освојувањето на титулата во 2011 заедно со Бербатов. Има дадено многу битни голови, дел од нив реално на среќа, но позиционирањето и финишот му беа одлична страна. :) Проблемот кај него е што не напредна уопште. Ние го искористивме тоа што го имаше тој, но моментално ни треба многу повеќе. За Чичарито да биде играч на Манчестер Јунајтед мора да се сложи да има минимална минутажа и да седи на клупа (скоро) секој натпревар. А има 27 години и нормално како и секој фудбалер сака да игра фудбал, како и секој напаѓач - сака да дава голови. И така најдобро беше и за него и за нас тој да замине во некој помал тим каде што ќе биде главен напаѓач, баш од рангот на Леверкузен.

Тој што мисли дека Чичарито би сменил кој знае што за ситуацијата во која се наоѓа Јунјатед, или е ептен субјективен, или нема врска од фудбал.
Да не пишувам одново.. :)

Во ред е што не пасуваше во Манчестер, и Дортмунд имал такви играчи. Муабетот ми беше дека сега разбирам или гледам оти цело време имале интерес за него, мислам добро би се снашол во Дортмунд ама ете Обамејанг сега е тука. Исто така мислам дека ефтино го дадоа ама ок, од после сите сме паметни.

Во Јунајтед и Ди Мариа не се снајде оти цел тим не го бива не пак Чичарито. И Робен и Даглас Коста не би играле во Јунајтед така како што играат во Баерн.

Во Јунајтед и Ди Мариа не се снајде оти цел тим не го бива не пак Чичарито. И Робен и Даглас Коста не би играле во Јунајтед така како што играат во Баерн.
Би го сменил ли Левандовски за Чичарито?

Mind you, Чичарито беше камен и последната сезона на Фергусон. И тогаш ли цел тим не го биваше? Многу површно гледате на работите, ама ако одговорот на прашањето е не, тогаш џабе е да дебатираме. Чичарито е напаѓач за Леверкузен и ништо повеќе. Да го биваше, немаше да дремат Реал, Барса, Баерн, Јувентус, па и Челзи. Модерен фудбал се игра со права деветка.

Би го сменил ли Левандовски за Чичарито?

Mind you, Чичарито беше камен и последната сезона на Фергусон. И тогаш ли цел тим не го биваше? Многу површно гледате на работите, ама ако одговорот на прашањето е не, тогаш џабе е да дебатираме. Чичарито е напаѓач за Леверкузен и ништо повеќе. Да го биваше, немаше да дремат Реал, Барса, Баерн, Јувентус, па и Челзи. Модерен фудбал се игра со права деветка.

Нормално дека не и нормално дека не е за во Баерн, Реал и Барса ама при тим што игра добар офанзивен фудбал со добри офанзивни крила и полушпиц Ччарито знае доста голови да постигне. И да останеше кај вас ќе си беше труп колку и да му даваше шанса Ван Гал.

performance.jpg

Еве за ланската сезона во Реал колку толку постигнал 7 гола и 7 асистенции. Тоа го зборам. За кратко решение во тим како Реал и Баерн ќе помогне колку толку, но не и за подолго време да остане и да се смета на него како пример со Бензема и Левандовски.

Сакам да речам да ви беа и другите играчи добри и тимска добра игра да имавте ќе ви беше од помош сезонава.

Нормално дека не и нормално дека не е за во Баерн, Реал и Барса ама при тим што игра добар офанзивен фудбал со добри офанзивни крила и полушпиц Ччарито знае доста голови да постигне. И да останеше кај вас ќе си беше труп колку и да му даваше шанса Ван Гал.

Прегледај го приврзокот 134894

Еве за ланската сезона во Реал колку толку постигнал 7 гола и 7 асистенции. Тоа го зборам. За кратко решение во тим како Реал и Баерн ќе помогне колку толку, но не и за подолго време да остане и да се смета на него како пример со Бензема и Левандовски.

Сакам да речам да ви беа и другите играчи добри и тимска добра игра да имавте ќе ви беше од помош сезонава.
Да беа другите добри, Марсијал ќе имаше тројно од ова од Чичарито :) пак ќе кажам, Чичарито не ја повтори сезоната од 20 гола ни под Фергусон кога беа шампиони со 20 поена разлика, затоа што ем го научија дефанзивците (сем оние на Челзи), ем ни малце не напредна. Како што рече и Боро, секако дека ќе сака да игра прва постава кога и во Мексико го изгуби првотимскиот статус, а како што кажа и ти, во клуб што цела за високи дострели, не би бил повеќе од измена и куп играч. Баш трансферот аут на него а ин на Марсијал е може најдоброто нешто што се десило по трансферот на Роналдо од Спортинг.

Мислење за Кристенсен? Во Менхенгладбах што игра, на позајмица од Челзи.

Koj go videl? Ja ne tolku iskreno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom