Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
После репрезентации секојпат е тешко а и Мајнц дома и не е за подценување. Одлични три бода и конечно Ројс даде голче.

Иначе во Шалке ништо ново. Ако мислиш дека конечно владее тишина тука и оди нагоре ќе се појави нов немир. Имено, Шалке е близу до договор со менаџерот на Мајнц Хајдел кој би го заменил Хелд. Поред мене ова би бил одличен трансфер ама во Шалке најважно е да се информира прво јавноста, иако виси трансферот. Ако не успее ќе биде :D
Зошто Обамејанг не го шутирал пеналот, да си ја продолжи низата, вака гледам не дал гол?

Зошто Обамејанг не го шутирал пеналот, да си ја продолжи низата, вака гледам не дал гол?
Оти Ројс е себичначе ама ете на Обемајанг поважно е Ројс да добие самодоверба него тој да руши некој небитни рекорди. Се надевам Ројс сфати дека не се врти све околу него. На крај битно тепаа па и Обемајанг даде асистенција.

Оти Ројс е себичначе ама ете на Обемајанг поважно е Ројс да добие самодоверба него тој да руши некој небитни рекорди. Се надевам Ројс сфати дека не се врти све околу него. На крај битно тепаа па и Обемајанг даде асистенција.
Ама си ја добил самодовербата со пеналот. :D
Не ја гледав, само гледам дека промашил.

Ама си ја добил самодовербата со пеналот. :D
Не ја гледав, само гледам дека промашил.
Епа то е, на крај се изгори. Ројс е играч кому му треба добра форма и полека ја добива, затоа Обамејанг му го даде пеналот.

Епа то е, на крај се изгори. Ројс е играч кому му треба добра форма и полека ја добива, затоа Обамејанг му го даде пеналот.
Сега видов видео, ама не ќе да беше пенал, некако надвор фаулот. Сакаше со тивкото да си поминиш за ова :D

Сега видов видео, ама не ќе да беше пенал, некако надвор фаулот. Сакаше со тивкото да си поминиш за ова :D
Ние од Дортмунд не даваме голови од нерегуларни пенали :P

Тоа над Лева не беше пенал, беше за 10 години затвор. Ти ебам неписмениот судија, нога ќе му скршеше за малце, а тој шири раце ко демек нема ништо. Уште тоа му фалеше на Лева кога е во ваква страшна форма..

ОЧАЈНО е судењето у Бундес,ОЧАЈНО....

добро што нишо страшно не беше,можеше да му го нокаутира коленото.

Кажав за судиите, врска немаат последниве години. Треба сериозно да се размисли за воведување електроснки помагала односно со камера да се проверат клучни сцени.

CSLPr5lWIAAu7pV.jpg

Pierre-Emerick Aubameyang has just scored his second hat-trick in a week. Outstanding form.

Huub Stevens replaces Markus Gisdol as tsg Hoffenheim-Coach as of today. He signed a contract till June 2016. Welcome Huub!

Ќе ги среди. (y)[DOUBLEPOST=1445885367][/DOUBLEPOST]
Гладбах 5/5 со новиот тренер.Рафаел игра страшно добро.

In the last 5 BL games, Raffael had a hand in 10 goals (4 goals, 6 assists), most in that timespan with Robert Lewandowski. Explosion.

Only Bayern conceded fewer goals since Pal Dardai's inauguration in the #Bundesliga (13) than @HerthaBerlin (24). Bastion.

Hannover96's Ron-Robert Zieler has made the most saves so far this season out of all the top-flight keepers (45). Quality.

Последно уредено:
reu_2327415.jpg

Хуб Стевенс ќе ги води Хофенхајм оваа сезона, а од следната ќе имаат нов тренер.

CSVdAShWIAAOm-8.jpg

Julian Nagelsmann will become the youngest Bundesliga boss ever (28) next season.

The 28-year old who is coach of the #U19 at the moment, signed a contract till June 30th 2019.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom