Џони Вајсмилер
Don't share my food
Реално ако игра добро посекако ќе оди во Баерн за три годиниНе го најдоа Дортмунд, за Дембеле се збореше уште лани дека Баерн се заинтересирани што зборува дека скаутите го знаеле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално ако игра добро посекако ќе оди во Баерн за три годиниНе го најдоа Дортмунд, за Дембеле се збореше уште лани дека Баерн се заинтересирани што зборува дека скаутите го знаеле.

Иначе какви потези имаше онај малиот Дембеле..мамичето му го расплака на Лам,како струја му врвеше само штета што сеуште е зелен и неискусен односно се губи во клучни моменти и не знае да изреагира..кај го најдоа Дортмунд алал нека му е
Не го најдоа Дортмунд, за Дембеле се збореше уште лани дека Баерн се заинтересирани што зборува дека скаутите го знаеле.
Незнам ја па Дембеле само во една ситуација видов да помине играч, другите ситуации сите топки ги изгуби и ја држеше непотребно во повеќе ситуации, талент има несомнено али не изигра нешто посебно во неделата пример Пашлак беше ѕвер по десната страна, трча напред назад ко коњ има техника се глеа и брз е Рибери у џеб го стави.
Дортмунд оваа година напред играчи колку сакаш(Ројс,Дембеле,Геце,Кагава,Ширле,ОБамејанг,Пулишич,Мор..) ќе имаат и за ротација цела сезона топ можеби им требаше еден играч место Гиндоган и можеби требаше Гомез да го соберат.
Рибери незнам 33 години уште не научи да не паѓа на провокации се надевам нема некад да го остави тимот на цедило, само влези му малце појако и одма целиот нервозен.
Тоа со Роде беше интересно дури на судијата му рече нешто полека уживај и го бацува у глава Роде.
У 3 и пол, финале атлетика 4 х 100 метри, ти дојде да објавиш вакво неверојатно инфо. Океееееееј Деви Гошев, дои оправи ме имам 2 кредита и заглавен сум до гуша.Borussia Dortmund reports record revenue of €376M for '15-16 season, €100M more than year before and without CL football.
И сеа дека има финале атлетика да го затвориме цел подфорум Фудбал и да не постираме ништо пошто мора атлетика да се гледа. Ни мајка тереза не те оправа со таја статистикаУ 3 и пол, финале атлетика 4 х 100 метри, ти дојде да објавиш вакво неверојатно инфо. Океееееееј Деви Гошев, дои оправи ме имам 2 кредита и заглавен сум до гуша.
камоли гошев.[DOUBLEPOST=1471658088][/DOUBLEPOST]Патем кога е толку битна атлетиката и сатот зошто седиш на форум 
Деви СтавревскиУ 3 и пол, финале атлетика 4 х 100 метри, ти дојде да објавиш вакво неверојатно инфо. Океееееееј Деви Гошев, дои оправи ме имам 2 кредита и заглавен сум до гуша.

+ некоја замена за Сане ќе купуваат. Алжирецот Бенталеб пред две години беше првотимец во Тотенхем и мислев дека е околу 25 години, тој 21 година има. Како и да е, добри играчи Хајдел донесе во Шалке. Супер работа врши. Штета само што Коке им се повреди и што ќе пропушти скоро половина сезона.Бенталеб влече повреда веќе 2год, а супер играч беше. Затоа и го зеле Стамбули, големи се шансите пак да се повреди Бенталеб.
Бенталеб и на СП изигра супер. Имаше две повреди ама и Деле Али си ја зеде шансата и тоа е тоа. Бенталеб може и поофанзивно од Стамбули..Затоа значи Бенталеб ќе биде позајмен со опција за откуп за 19 мил. евра, а Стамбули ќе потпише договор на 4 години. Бенталеб и мене ми имаше оставено добар впечаток.