Вечито втори така?Акциите на Дортмунд се релативно небитна ствар, начин за добивање пари. Туку се врати курсот каде што беше пред хајпот за титулата.
И како што се баксузи пак нема да влезат (недајбоже). 6 сезони неможат да мрднат од тоа трето место и тој бараж.
Хамбург против Штутгарт во баражот и пак нема да успеат да влезат во Бундеслигата.
Ама не разбираш ти, то се Германци. Нема таму нати го дај ми го, никој не зема под рака, не местат натпревари и сФе Је по јуз ... и тако даље.Друг интересен податок.
Играат Тетекс-Пелистер и паѓа гол во 108ма за опстсанок и сите се нафрлаат, местенка вака така, 15 мин продолжение итн...
Играат Регензбург-Хајденхајм и паѓаат два гола во 13минутното продолжение, АУФФФ НАЈЛУДА ЛИГА ВО СВЕТ.
Сериозно споредуваш ситуации во Макеоднија и Германија ?Друг интересен податок.
Играат Тетекс-Пелистер и паѓа гол во 108ма за опстсанок и сите се нафрлаат, местенка вака така, 15 мин продолжение итн...
Играат Регензбург-Хајденхајм и паѓаат два гола во 13минутното продолжение, АУФФФ НАЈЛУДА ЛИГА ВО СВЕТ.
Според Диди Хаман, Тухел утре ќе јаде отказ од Баерн![]()
Да.Сериозно споредуваш ситуации во Макеоднија и Германија ?
За Македонија не ме изненадува. Но зошто го мислиш истово за Германија ?Да.
И двете се местени.
I ne samo tie dve, tuku site prvenstva vo site ligi. Kazhi mu.Да.
И двете се местени.
Кажи му дека живееме во најпоштеното време, во кое што секојдневно се случуваат пресврти во сите лиги и сите спортови.I ne samo tie dve, tuku site prvenstva vo site ligi. Kazhi mu.
А зошто да нема сомнеж? Што ако е Германија? Балканциве да не го измислиле местењево?За Македонија не ме изненадува. Но зошто го мислиш истово за Германија ?
Не знам дали некогаш во Германија имало сомнеж за местење на натпревари во првите 2 лиги како што имало во Шпанија, Италија и Франција.
A kako treba, sekogash i sekade da pobeduvaat na hartija pojakite? Ili treba da ja naredat za pari da zemat, ko da ne postojat sponzori i tv prava. Mora da se redi.Кажи му дека живееме во најпоштеното време, во кое што секојдневно се случуваат пресврти во сите лиги и сите спортови.
Блазе нас, каква среќа имаме.
Па појакиот тепа, шампион стана.A kako treba, sekogash i sekade da pobeduvaat na hartija pojakite? Ili treba da ja naredat za pari da zemat, ko da ne postojat sponzori i tv prava. Mora da se redi.
Kraj kraeva, ako vekje znajsh i si siguren deka e se naredeno, zoshto sledish. Ne e malce povekje glupo?
Sluchjano ja nema gledano.А дали ја гледаше партијата за да кажеш дека продолжението било оправдано или не?
A imash nekoj dokaz za ova osven slucajni troll fudbal teorii?Па појакиот тепа, шампион стана.
Значи имаш:
2-1 резултат во полза на домаќинот во 90+. Другите утакмици завршуваат а на оваа утакмица случајно има 15 минутно продолжение. Случајно. Исто така случајно им тргнува и даваат два гола.
И ова тебе не ти е за сомнеж, поради тоа што е Германија, така? Ама ако е во Македонија, нема ни сомнеж ни бутур, тогаш е чиста местенка. Ко може да местат утакмица во Македонија за смешни пари, зошто да не се намести низ европава каде што се вртат поголеми пари? Или таму имаат чест и достоинство?
бтв никаде не реков дека сите утакмици во сите лиги се местени. Ти ако сакаш да си ја истуркаш таа агенда за да испаднеш нешто во право, тоа си е твој проблем. Ама цврсто стојам на тоа дека се отепуваат од местење, во сите лиги и спортови.