Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам па што го бараат нека си најдат друг.
Gi gledav site cetiri natprevari na Lajpcig i mi deluva na stabilen, ne panicar, smiren. Kje videme uste na ovie nekolku natprevari sto prestojat i kje imame podobra slika za Upamekano.Тој Упамекано на конфузен лик ми стои али ќе видиме што ќе испадне од него.
Нкунку го земаа од ПСЖ, и таму беше голем талент и дефинитивно не згреши што дојде во Лајпциг. Сеа и Олмо го земаа, исто така голем талент и очекувам да се развие во страшен играч.
Ти секако сите ги следиш. Упамекано лани имаше еден куп киксови, оваа сезони стварно доминира.Звер е Упамекано,лани ги следев доста Лајпциг и пиле не можеше да прелета кај него.
Овај Понграчич ми изгледа за добар играч,премногу е млад 22 години ама му претстои добра кариера, гледам дека Баерн и Лајпциг биле заинтересирани за него пред да потпиши за Волфсбург.
Не знам, јас кога да ги гледав Лајпциг доминираше на теренот Упамекано,лани Лајпциг беа коска назад во одбрана, на домашен терен гол не им се даваше, оваа сезона го немам гледано ич.Ти секако сите ги следиш. Упамекано лани имаше еден куп киксови, оваа сезони стварно доминира.