Бундеслига на Еуроспорт

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување
Топ ќе биде ова.:helou:Сметам дека оваа сезона Бундеслигата ќе биде уште понеизвесна од предходната сезона.

veke ima pusteno eurosport 2 so makedonsko audio ama se plakja okolu 45 evra :uvo: godisno da se :tv: a na srpskata so ja ima nema da davaat bundes

veke ima pusteno eurosport 2 so makedonsko audio ama se plakja okolu 45 evra :uvo: godisno da se :tv: a na srpskata so ja ima nema da davaat bundes
И каде може да се гледа тој Македонски Еуроспорт? На кабловска? На сателитска? На Макс ТВ? Терестријално? :nesum:

Хаха, да платам 45 евра за да слушам македонски коментатори, па тие треба на нас да ни платат. За спорт не е битно на кој јазик е коментаторот.

Ќе си купиш сателитска и се ќе си гледаш нема лабаво сите првенства на едно место.:tv:

Некој обавестен да не знае дали ќе има пренос од вечерашниот натпревар,фала.

posto eurosport 2 srpskata kaj sto davaat bundesliga ja ima na max tv a ja nema na telekabel moze li nekoj nesto da se naprai da ni ja staat i na nas na kablovska prakav mailovi do telekabel ali nema odgovor

Неколку викенди по ред не сум гледал ТВ, може некој да ми каже дали ја има Бундес лига на некоја наша телевизија? Или само на таа Еуроспорт 2 даваат?
На CabelTel мислам дека ја исклучија Еуроспорт2. Ја има во некој пакет што се плаќа дополнително.

Благодарам.

На наши програми нема Бундес, гледај на СуперСпорт ако ги имаш, кај мене на КејблТел ги има...

Срамота жива се телевизииве наши. Лани најпосетена лига ја прогласија во Европа, а кај нас никој не сака пренос да врши. Башка оваа година ги разделија термините за да има повеќе преноси.
Нека се утепаат сите телевизии со Марисол и со Хуан Алфонсо серии.

На наши програми нема Бундес, гледај на СуперСпорт ако ги имаш, кај мене на КејблТел ги има...

Таа програма ја нема на телекабел а нема ни еуроспорт 2 така да нема кај да се гледа бундеслига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom