Bundesliga 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Bundesliga

• Вкупно гласачи
    179
Свака част за Борусија Дортмунд. :)
И мислам дека титулата ќе оди кај Дортмунд. Честито ИгорчеМК. :smir:

Ме интересираше за асистентот пошто лично не верувам дека Јирген Клоп е еден чудотворец и главен за ова шо се случува со Борусија. Гледајќи го ова на крајов дека Бувач и Клоп се десет години еден ист тим, веројатно то е тајната на успехот нивни, ако можи да се наречи тајна.

Епа тим се во кој Клоп е главен тренер а Бувач е помошник. Клоп е најзаслужен за успехот, нема никакви дилеми тука.

Земаме титула :tv:
Браво за Вердер последните 10 минути им рокнаа уште 2 гола на Леверкузен, се гледа дека не се за шампион :tv:

Епа тим се во кој Клоп е главен тренер а Бувач е помошник. Клоп е најзаслужен за успехот, нема никакви дилеми тука.
Не знам, мене ми личи ко Клинсман/Лев комбинацијата. Ама ќе ти верувам на зборојве, мислам дека очигледно е оти појќе од мене си запознат со Борусија.

Не знам, мене ми личи ко Клинсман/Лев комбинацијата. Ама ќе ти верувам на зборојве, мислам дека очигледно е оти појќе од мене си запознат со Борусија.

Нене верувај дека Клоп е главниот стратег. Има тренери кој работат во тим со помошниците и секаде одат со ними, знам дека на пример кај Магат тоа е исто така, би требало и кај други тренери да има такви случаеви.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2011.html

Моментално Шпанија пред Германија е 9.1 поен, кога се одземе последната сезона Германија испаѓа вгодина втора најдобра лига во европа со околу 0,4 предност пред Шпанија, за да биде посигурно Леверкусен и Виљарел ќе решаваат многу.

Италија никојпат више нема да ја надмине Германија со вакви игри. Ако гледаме дека следната година и минусот од 2 бода во 06/07 одпаѓа, предноста на Германија ќе се зголеми на 10 бода према Италија, и секако дека има уште можност годинава да се покачи пошто мислам Баерн ќе го тепа Интер.

Италија никојпат више нема да ја надмине Германија со вакви игри. Ако гледаме дека следната година и минусот од 2 бода во 06/07 одпаѓа, предноста на Германија ќе се зголеми на 10 бода према Италија, и секако дека има уште можност годинава да се покачи пошто мислам Баерн ќе го тепа Интер.

8.5 + 2.4 + останати се три Германски екипи, а Интер е во тешка состојба(0:1), би требало до крај околу 12 поени предност.

Но не се знајт, шо би рекол Марли италијанците се најјаки коа се ранети. :pos:

Боби[Мкд];4144496 напиша:
...

Но не се знајт, шо би рекол Марли италијанците се најјаки коа се ранети. :pos:

Ами...
Санки на екскурзија да одат во Донецк и Лондон, истото ќе биде и наредната недела во Минхен. Фала што дојдовте и чао.

Ами...
Санки на екскурзија да одат во Донецк и Лондон, истото ќе биде и наредната недела во Минхен. Фала што дојдовте и чао.

Ќе им дадеме од колбасите на Ули бе, добри домаќини сме.:) Туку ми се приоде на Октоберфест од муабетов.:pos:

Ќе им дадеме од колбасите на Ули бе, добри домаќини сме.:) Туку ми се приоде на Октоберфест од муабетов.:pos:

Хаха, цар е Хенес прави најдобри Нирнбершки колбаси, оние малине белине :pos2:
Иначе рано е за Октоберфест, онамо на есен

Море, море браво за Шалке, не ги симпатишем ама нормално за Германската екипа бев вечерва и многу ќефот ми го направија. Ептен солидно изиграно, не дека Валенсија исто немаа шанси ама заслужен пласман се на се, поактивни беа. Ноер каков зицер само фати на 2:1 тоа беше крај секоја чест... Криво ми е не влезе на Гаврановиќ тоа од пола терен пречката ама топ се и вака.

А инаку по 100ти пат ќе кажам не летајте за догодина се додека не ја видиме табелата од Бундес на крај на оваа сезона. Борусија е веќе јасно дека зема, ама ако Баерн не оди ЛШ (иако се надевам дека до толку талентирани не сме ама мора да се има предвид до крај нема многу а ситуацијата е очај:kesa:) тоа ќе е огромен губиток на поени за жал... Јбг ако не се пласираме не сме заслужиле ама за Германија нема да е добро тоа...

Гад демет...каков рефлекс.
Прочуени се германските голмани последниве 15 години по ненормално брзиот рефлекс.

Подолски ке му покаже на Рибери после како се дрибла и како се постигнува голови против Хановер, се надевам дека Рибери ке го гледа натпреварот, може да научи нешто ново од Полди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom