Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересираше за асистентот пошто лично не верувам дека Јирген Клоп е еден чудотворец и главен за ова шо се случува со Борусија. Гледајќи го ова на крајов дека Бувач и Клоп се десет години еден ист тим, веројатно то е тајната на успехот нивни, ако можи да се наречи тајна.
Не знам, мене ми личи ко Клинсман/Лев комбинацијата. Ама ќе ти верувам на зборојве, мислам дека очигледно е оти појќе од мене си запознат со Борусија.Епа тим се во кој Клоп е главен тренер а Бувач е помошник. Клоп е најзаслужен за успехот, нема никакви дилеми тука.
Не знам, мене ми личи ко Клинсман/Лев комбинацијата. Ама ќе ти верувам на зборојве, мислам дека очигледно е оти појќе од мене си запознат со Борусија.
Италија никојпат више нема да ја надмине Германија со вакви игри. Ако гледаме дека следната година и минусот од 2 бода во 06/07 одпаѓа, предноста на Германија ќе се зголеми на 10 бода према Италија, и секако дека има уште можност годинава да се покачи пошто мислам Баерн ќе го тепа Интер.
Боби[Мкд];4144496 напиша:...
Но не се знајт, шо би рекол Марли италијанците се најјаки коа се ранети.![]()
Ами...
Санки на екскурзија да одат во Донецк и Лондон, истото ќе биде и наредната недела во Минхен. Фала што дојдовте и чао.
Ќе им дадеме од колбасите на Ули бе, добри домаќини сме.Туку ми се приоде на Октоберфест од муабетов.
![]()