shadow_rr
Resistance is Futile
Што и да свират, тешко дека заслужуваат цела тема на форумов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што и да свират,метал не свиратШто и да свират, тешко дека заслужуваат цела тема на форумов.

Што и да свират,метал не свират
За темава...абе кој може за едни Хим и за едни Некст Тајм да има тема,ќе се проџвака некако и оваа.
Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.Zs gi otfrlas HIM?? Zs se lesni za slusanje?? ili....?? Ako e zborot za HIM na niv mozam da im oddadam 100 pati pogolema pocit....razmisli zasto...

FallenHypaspist напиша:Miki toj ti e nekoj hibrid od trash/HM/HCP''....koj e gazen, gazen, gazen ,gazen, gazen, taka da odvaj mozes da prepoznaes sto e....ali ipak u glavno moze da se prifati za trash/metalcore so emo shit....ali ima da se smeem uste edna nedela za onaa tipkata sto rece deka bile trash/goht ili pa...HM/goth..sto znam hahaha:![]()
Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.

Убаво ти кажа и shadowrr ама еве да се изјаснам,зашто Виле Вало е најголем шутрак и музиката е срање,мислам,според мене.Ти ако сакаш и почитувај ги и слушај ги и што и да е,јас сум чула,сум размислила,не ми се свиѓало и не слушам веќеFallenHypaspist напиша:Zs gi otfrlas HIM?? Zs se lesni za slusanje?? Ili....?? Ako e zborot za HIM na niv mozam da im oddadam 100 pati pogolema pocit....razmisli zasto...

Убаво ти кажа и shadowrr ама еве да се изјаснам,зашто Виле Вало е најголем шутрак и музиката е срање,мислам,според мене.Ти ако сакаш и почитувај ги и слушај ги и што и да е,јас сум чула,сум размислила,не ми се свиѓало и не слушам веќе![]()
Има инструменти правилно исвирени ? Има вокал со солиден (иако помалку женствен) глас?? 

Епа затоа де јас си напишав според мене,ја не ви бранам да ги слушате мене ако не ми се свиѓаат.Не ги слушам HIM ама морав да прокоментирам.
Што е срањето во музиката ?Има инструменти правилно исвирени ? Има вокал со солиден (иако помалку женствен) глас??
Тоа што вас не ви се допаѓа немате право да го наречете срање ...
Само кажете дека не го слушате...
А инаку чим заслужил „Стаклар“ тема , BFMV сигурно заслужиле !!!![]()

Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.
ацка, не са металкор бе срцка, свират нео-треш со металкор и хеви метал елементи... али ај, не се замарам многу околу стиловите, кој што свирел, битно ми е музиката дали им е добра или не, а според мене, на БФМВ музиката е пролазна и просечна :smir::smir:
??...ali sto vikas u nekoj pogled bi gu stavil kako prosecna...
:nesum::uvo: