Што и да свират,метал не свиратШто и да свират, тешко дека заслужуваат цела тема на форумов.
Zs gi otfrlas HIM?? Zs se lesni za slusanje?? ili....?? Ako e zborot za HIM na niv mozam da im oddadam 100 pati pogolema pocit....razmisli zasto...Што и да свират,метал не свират
За темава...абе кој може за едни Хим и за едни Некст Тајм да има тема,ќе се проџвака некако и оваа.
Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.Zs gi otfrlas HIM?? Zs se lesni za slusanje?? ili....?? Ako e zborot za HIM na niv mozam da im oddadam 100 pati pogolema pocit....razmisli zasto...
ацка, не са металкор бе срцка, свират нео-треш со металкор и хеви метал елементи... али ај, не се замарам многу околу стиловите, кој што свирел, битно ми е музиката дали им е добра или не, а според мене, на БФМВ музиката е пролазна и просечна :smir::smir:FallenHypaspist напиша:Miki toj ti e nekoj hibrid od trash/HM/HCP''....koj e gazen, gazen, gazen ,gazen, gazen, taka da odvaj mozes da prepoznaes sto e....ali ipak u glavno moze da se prifati za trash/metalcore so emo shit....ali ima da se smeem uste edna nedela za onaa tipkata sto rece deka bile trash/goht ili pa...HM/goth..sto znam hahaha:
се согласувам со shadow_rr... и башка што се лигави, ама и тешки гејчини се...Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.
Убаво ти кажа и shadowrr ама еве да се изјаснам,зашто Виле Вало е најголем шутрак и музиката е срање,мислам,според мене.Ти ако сакаш и почитувај ги и слушај ги и што и да е,јас сум чула,сум размислила,не ми се свиѓало и не слушам веќеFallenHypaspist напиша:Zs gi otfrlas HIM?? Zs se lesni za slusanje?? Ili....?? Ako e zborot za HIM na niv mozam da im oddadam 100 pati pogolema pocit....razmisli zasto...
Не ги слушам HIM ама морав да прокоментирам.Убаво ти кажа и shadowrr ама еве да се изјаснам,зашто Виле Вало е најголем шутрак и музиката е срање,мислам,според мене.Ти ако сакаш и почитувај ги и слушај ги и што и да е,јас сум чула,сум размислила,не ми се свиѓало и не слушам веќе
Епа затоа де јас си напишав според мене,ја не ви бранам да ги слушате мене ако не ми се свиѓаат.Не ги слушам HIM ама морав да прокоментирам.
Што е срањето во музиката ? Има инструменти правилно исвирени ? Има вокал со солиден (иако помалку женствен) глас??
Тоа што вас не ви се допаѓа немате право да го наречете срање ...
Само кажете дека не го слушате...
А инаку чим заслужил „Стаклар“ тема , BFMV сигурно заслужиле !!!
Bratu ne znam kako sakas svati gi..sepak vo prasanje uvek doaga vkus...ali jas go cenam nivniot zvuk,rifovi....ednostavno nemaat nisto kradneno i ne imitiraat nikoj, moze da se smestat vo poseben zanr koj nikoj dr ne go sviri.....A sega sto se malku pederasticni doa e dr rabota sto nema nisto zaednicko so nivniot zvuk..stay\m/Брату, HIM е најлигавиот бенд на универзумов. И за него не вреди тема.
Abe cital si ti na nekoi forumi od tipot ''Na Kraju Sveta'' i neo trash svirat...ima trash ali ne e neo-trash + itn itn....aj daj mi definicija za metalcore??...ali sto vikas u nekoj pogled bi gu stavil kako prosecna...:nesum::uvo:ацка, не са металкор бе срцка, свират нео-треш со металкор и хеви метал елементи... али ај, не се замарам многу околу стиловите, кој што свирел, битно ми е музиката дали им е добра или не, а според мене, на БФМВ музиката е пролазна и просечна :smir::smir: