Bullet for my valentine

F

FallenHypaspist

Гостин
Мене како што ме служи меморијата не сум навредил никаков бенд...Едноставно проценувам Неквалитетен,Просечен,Квалитетен + давам факти и то ти е...

добри се момците,особено гитаристот.
Гледам дечките погрешно те сваќаат и ти се контраат али ја брат
не знам тоа си е твој укус...ако си сакаш машки сакај си и пази се да не бидеш во моја близина...додека јас лично би избрал една јака јунферица!!:pos2::pos2:

баш се ОК.
јас ја слушам нивната музика, НЕ ИМЕТО!
гајле ми е дали они себеси се ставаат во хеви метал, или во треш или емо скрим или кај и да е .. или имитираат нешто слично на тоа..
уопште не се замарам!!!
знам само дека ми се свиѓаат нивните песни
тоа е тоа
Дете слушај...НЕКВАЛИТЕТНА МУЗИКА

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
FallenHypaspist,се што ти е убаво додека го слушаш,неможеш да го крстиш неквалитетно.ги слушав едно време БФМВ.а сега,ако залета некоја песна на винампот арно,ако не па арно:tv:

F

FallenHypaspist

Гостин
FallenHypaspist,се што ти е убаво додека го слушаш,неможеш да го крстиш неквалитетно.ги слушав едно време БФМВ.а сега,ако залета некоја песна на винампот арно,ако не па арно:tv:
Брат со тек на време слухот се развива и кога ќе ти се развие доволно ке почнеш да разликуваш што е квалитетно,а што не,што е имитирање,што е краднење,што е продуцирање на неизводливи работи,итд итд итд...Така да се што е неквалитетно автоматски нема да ти се допаѓа...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
има многу бендој шо се вакви.... кузнај шо свират и самите незанат...
имам другарка емовка ги слуша овие... кефој е ко ке имат неоја нова песна никогаш му немав обрнато внимание
не слушам ваков тип на метал или рок... шо и да е
сега погледав неколку спотчиња од нив на јутуб и ко да слушам некој друг бенд не овие... копија 100 %...
озбилно....
:toe: шо да прајш... секогаш ке има вакви бендој...

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
заедно со Avenged Sevenfold.... they suck bal!s... посебно гитаристите... дај земете асална музика више, ако сакате такви скримови и ствари земете melodeath слушајте... Amon Amarth, In Flames, Bodom, Kalmah не за друго барем стварна музика ќе слушате.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
заедно со Avenged Sevenfold.... they suck bal!s... посебно гитаристите... дај земете асална музика више, ако сакате такви скримови и ствари земете melodeath слушајте... Amon Amarth, In Flames, Bodom, Kalmah не за друго барем стварна музика ќе слушате.
Avenged Sevenfold барем знаат да свират за разлика од овие .. Не ги вреќај :)

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
па и Studioforce знаат да свират, штета у живо не ги бидува, исто како тој вратарот... солоата у живо му се.... али ај назад на тема :D

vs

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
па и Studioforce знаат да свират, штета у живо не ги бидува, исто како тој вратарот... солоата у живо му се.... али ај назад на тема :D
pa normalno nema da zvucat snimaat 5 gitari naednas i aj isivirigi...
i plus sekat se stub pijani taka da...:D:D

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
снимаат 2 ритам траки и 2 lead траки за кои ваљда планирале да ги отсвират како што треба. Коа напињаш на брзина нормално дека ке си имаш проблеми у живо... а тоа шо се пијани.... тоа ги прави лош бенд. Dream Theater на пример, коа ке се напнат на инструменталните делови неможеш да разликуваш живо свирење од тоа на цд-то... еден факт шо ги прави боље е шо не се нафурани металци со "ај ќе идеме летви ке се напраиме па ќе се бламираме на сцена".

antitalent

Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
ok da u pravo si tuka iako ne gi obicam bas dream theater ali u slucajov si u pravo:D
mada eve gi za pijanstvoto bodom tie 24/7 se pijani pa pak rastur praat na scena:D:D

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
тачно Alexi i Warman или како и да беше тој на клавијатура, сега заедно со Roope праат партал ама не се напнати како Dragonforce на.. шо го знам мене лично ми е како безвезе брзо свирење, сакам shred ама ова е just pushing it, и цело време едно те исто вртат 4 албума по ред. Освен првиот тој врло многу ми се свиѓа.

antitalent

Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
dap prviot i mene najmogu mi se svikja:Da bodom si go znaat muabetot i ne zdosaduvaat znaat sopraat:D:D ne za dzabe alexi odeba i skolo i se:D:D

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
нема веза пиењето.и металика се опиваа,па беше рај да ги слушаш во живо....

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ima veze...i ja u sabotata se podnapiv na svirkata pa ne mi bese bas raj koa fativ da sviram...:S
Се е до навика .
Ти се поднапи и утна песна, следен пат поднапиен кога ќе бидеш и кога ќе треба да искочиш на сцена ќе внимаваш повеќе и нема да згрешиш . :pos:

И тотално Оф-топик сте/сме.

Kajgana Shop

На врв Bottom