Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ukz 173 neli e za stranciIma odbiena na finalna i vizeprezident nema prazni broevi site se po red
Jas sum 200 broevi na prepiska pred tebe i ne se nadevam da sum vklucen vo tie preostanati ukazi od prethodnata godina218** sum jas
Znack tesko do 279 ukazi so se za 2020 da me opfatat aj picku mater
Jaz i ti sme blizu 220xx218** sum jas
Znack tesko do 279 ukazi so se za 2020 da me opfatat aj picku mater
Da za stranciUkz 173 neli e za stranci
plis noviot za stranci 20800 bliski negdepa eve denes 272 ukaz do kaj 20600 da stignale
Od koga si na polozitelno? Ne se odi po broj na prepiska se potpisuva koga si vlegol na polozitelnoJas sum 20221
Ovie me imaat skoknato ili odat nanazat kako i denesniov den kako so e... Za odnazat
Хахаха Барселона брату, прочитав промена дека има кај брат ти и од возбуда наместо да стиснам лајк, јас пристиснав пријави хахаха И ми вика причина за пријавување и јас одма на икс И проверувам дали е сменет статусот и кај мене, и гледам уште една статива... Ај сигурно овие денови. Немам трпение вишеKoga ke go zemes ukazot od sofija ili ti go pratat vo abasadata pisuva kkga e potpisan
Nema uste nisto...
Ti od 28 septemvri si polozitelno so se mesas vo Juni hahaJas sum 20221
Ovie me imaat skoknato ili odat nanazat kako i denesniov den kako so e... Za odnazat