Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ukz 173 neli e za stranciIma odbiena na finalna i vizeprezident nema prazni broevi site se po red
Jas sum 200 broevi na prepiska pred tebe i ne se nadevam da sum vklucen vo tie preostanati ukazi od prethodnata godina218** sum jas
Znack tesko do 279 ukazi so se za 2020 da me opfatat aj picku mater
Jaz i ti sme blizu 220xx218** sum jas
Znack tesko do 279 ukazi so se za 2020 da me opfatat aj picku mater
Da za stranciUkz 173 neli e za stranci
plis noviot za stranci 20800 bliski negdepa eve denes 272 ukaz do kaj 20600 da stignale
173/2020Od koga si na polozitelno? Ne se odi po broj na prepiska se potpisuva koga si vlegol na polozitelnoJas sum 20221
Ovie me imaat skoknato ili odat nanazat kako i denesniov den kako so e... Za odnazat
Хахаха Барселона брату, прочитав промена дека има кај брат ти и од возбуда наместо да стиснам лајк, јас пристиснав пријави хахаха И ми вика причина за пријавување и јас одма на икс И проверувам дали е сменет статусот и кај мене, и гледам уште една статива... Ај сигурно овие денови. Немам трпение вишеKoga ke go zemes ukazot od sofija ili ti go pratat vo abasadata pisuva kkga e potpisan
Nema uste nisto...
Ti od 28 septemvri si polozitelno so se mesas vo Juni hahaJas sum 20221
Ovie me imaat skoknato ili odat nanazat kako i denesniov den kako so e... Za odnazat