Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahaajde uste 6 - 7 do kraj nedelavaNoz do koska e rabotata haha
Kakva molba be covek? Moze malku podetalno da objasnuvate, mnogu ste sebicni.pisav molba do Viceprezidenta i mi odgovorija na 17.12.2020 deka mi e potpisano
Ne samo koga kje go podignes Ukazot togas pisuva koga e potpisan I koga e objaven...edno prasanje dali pisuva kako status na ukaz 272 Koja data e potpisaNn??
21xxx koga da ocekuvam 25.06 polozitelnoПрегледај го приврзокот 282196
Gledajte 21095/2018 prepiska,Ukaz 167/2020 za stranci znaci od 21xxx dosta se vise opfateni so stranci sto zborite nema da ve fatelo vo ovie 6 prepostanati ukazi!!! za juni mesec
Strancive i nie xaedno po red odat prepiskite?21xxx koga da ocekuvam 25.06 polozitelno![]()
21xxx koga da ocekuvam 25.06 polozitelno
Автоматски споено мислење:
Strancive i nie xaedno po red odat prepiskite?
do petok ako zemes ok e21xxx koga da ocekuvam 25.06 polozitelno
Автоматски споено мислење:
Strancive i nie xaedno po red odat prepiskite?
A ako ne zemi do petok?do petok ako zemes ok e![]()
Tocno do denes I jas cekam 2 meseci I Edna nedela vcera I'm zvonev mi rekoa martJas cekam 2 meseci i 1 nedela pa se uste ne se stignati dokumentite vo Sofija. Rekoa deka i toa ke se prolongira poradi toa sto imale premnogu rabota a pola od lugeto vo opstina Sredec bile vo karantin.
Te castim do petok da ti se pozlatat raxetedo petok ako zemes ok e![]()
Тогаш не е окејA ako ne zemi do petok?
Netreba da si takov sekoj sto e tuka na forumot si ima maka i ceka drzavjanstvo taka da nema nushto da ni bide ako kazime mislenje ili nekoja nova informacija da ja spodelime tuka taka da ne si vo red so ova. Mislenje tvoeТогаш не е океј
Дај батки не го тупите, темата испадна спортска прогноза, јас кога ќе земам, вие кога добивте, јас уште колку ќе чекам, па прогнози, предвидувања/....
ИМА список, не за бадијала некој се труди да го води, ако ништо не трупајте постови и ценете му го трудот кој го вложува за да го прави.
+ СЕКОЈ што добива објавува колку чекал, значи и според тоа имаме инфо.
Вака кога ќе праша некој уште колку до указ, од кај бре знаете да му кажите до петок, до понеделник, до куково лето?
Олабајте малку. Сите чекаме.