- Член од
- 30 мај 2018
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 118
A ukazot se naogja momentalno vo konzulat vo belgrad ili e na pat to konzulska posta od sofija za belgrad ? Zavisno kade e javuvajse ili odi razgovaraj ne znam moli se za zabrzuvanje. Jas da bev sigurno ke odev konzulat odma, ke pisev v ambasada i zavisno so ke mi kazat ke odev i sofija da vidam ako mozi nesto. Isto ima i eden mal kup agencii vo sofija ke pisev i tamu za sovet plus posrednici. I ke imav lista na predlozi dali mozi nesto. Poentata mi e stom e vakov slucaj ke treba da prezemis inicijativa, ne znam zosto tolku bavno ova ne e voobicaeno. Ova ti se samo idei, vo najmala raka konsultiraj se so konzulat licno.Ljudi, treba mi pomoć ako neko zna. Ja sam celu proceduru išao preko Beograda. Ukaz mi je potpisan i zakazao sam mejlom termin za preuzimanje u konzulatu, ali su mi danas odgovorili da je prvi slobodan termin tek 4.6.2026. Jel postoji način da nekako ja nastavim proceduru preko Sofije i da tamo idem da preuzmem Ukaz, predam za EGN i posle za ličnu kartu i pasoš. Baš ovako kao što je I teča napisao. Jer ovim tempom džabe mi je potpisan ukaz ako ću pasoš da dobijem tek sledeće godine u ovo vreme.
Hvala
Последно уредено: