Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.

Колку време се чека?

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.

Колку време се чека?
Momentalno od Juni polozitelno seuste cekame ... taka da povekje od 3 meseci valjda

Колку време се чека?
mozi brojce da pisis i koja data si da znajme ? pozz

Znae li nekoj kolku vreme treba za da stignat dokumentite od slikanje za prva lk i pasport vo ambasadata?

Ne se vodi spored mene na dopolnitelna bev. Ako ti e pomos kraj na 2022 intervju, vtora finalna posledna nedela avgust 2025. Ako si normalno kaj mene vo komentari ima strana so kazva detalno do kaj se so tekovni prepiski po normalen tek
mi smena mene od zadolzitelno na finalna pred edna nedela .... cekam sleden status sega ..... pa si velam za mesec dva ke znam pozdrav

mi smena mene od zadolzitelno na finalna pred edna nedela .... cekam sleden status sega ..... pa si velam za mesec dva ke znam pozdrav
Najdi koga e posledna finalna na stranata, presmetaj za tvoj broj taka si najblisku. Jas se vodev spored ova strana. Najcesto e megu 3 do 6 nedeli, najdi posledna promena i ke znajs otprilika.

Attachments

• Screenshot_20251008_193801_Facebook.jpg
    Screenshot_20251008_193801_Facebook.jpg
    202,1 KB · Прегледи: 12
Zdravo,

Ako moze nekoj da mi pise za promena na mk dozvola vo bg dozvola (koi dokumenti se potrebni, kade da podnesam i dali ima moznost vo ambasad vo sk da zavrsam).

Odnapred blagodaram.

Pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom