Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Име турци од Турција кои законски можат да земат државјанства зашто имаат баби и дедовци ридени во Бугарија. Без разлика што се муслимани, имаат право на тоа. Доколку немаат такви роднински врски, туку само да речеме, македонски турчин кој има потврда од здржение само, не може да земе.Podneseni dopolnitelni dok. vo MP davaat nekoj dokument ili samo gi prifakaat na salter .[DOUBLEPOST=1492637449][/DOUBLEPOST]
A kako Turcite dobivaat.I oni se muslimani no so Bugarsko poteklo se misli ne na site neli ,kako i Makedonskite muslimani od kaj nas pa se do Pustec.Nesto ne mi e logicno ova,no aj neka bide taka.
za edna nedela pretsedatelo ke go dade mandato na Bojko i ke ja smenat jotova
Dali ti dadoa nesto potvrda deka e primen dokumentot od salter?Jas se javiv mi rekoa donesi orginal dokument. Odnesov na salter , samo go zemaat dok.
1 mesec na finalna pocnav da brojam
i jas veke![]()
![]()
поздрав до тебе брату,и ти си от 2012 така те паметам по сликава,до каде си почна от ново?!?isto i mene go zedoa i rece odi i prati na net
Jas sum 8mi mesec kon 9ti87 den sumkako onie vo filmovi vo zatvor shto grebat linii po dzid i odbrojuvaat denovi
![]()
Nema nikoj do koj broj se stasani imas info.ima li promena nekoj od 2014 sto e na dopolnitelna?[DOUBLEPOST=1492774645][/DOUBLEPOST]ima li promena nekoj od 2014 sto e na dopolnitelna?
Zdravo Jas ovoj mesec tocno pravam 3 godini od intervijoto. PozzDenes tocno 1 godina od intervju, 2 meseci finalna...