Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навистина на сакам да ти опонирам,во форумов имаш далеку поголем стаж од мене,ама ако некој ја каже објективната реалност,без лаги за тоа што точно им се случува на Македонците во Бугарија,мора ли да го носи епитетот ,,татарољуб,,?Е па извини многу дечко што не сум ти истомисленик,ама причината за да го напишам својот предишен пост е тоа што познавам и сум близок пријател со многу Македонци во БГ.Значи не студенти-Македонци,ами Македонци кои долги, долги години живеат,работат и формирале семејство во БГ.Demijan=tataroljub
Predishen - Prethoden!Навистина на сакам да ти опонирам,во форумов имаш далеку поголем стаж од мене,ама ако некој ја каже објективната реалност,без лаги за тоа што точно им се случува на Македонците во Бугарија,мора ли да го носи епитетот ,,татарољуб,,?Е па извини многу дечко што не сум ти истомисленик,ама причината за да го напишам својот предишен пост е тоа што познавам и сум близок пријател со многу Македонци во БГ.Значи не студенти-Македонци,ами Македонци кои долги, долги години живеат,работат и формирале семејство во БГ.
Predishen - Prethoden!
Decko ti da si go vikas decko. Mene ke me vikas ili cicko Garfield ili najubavo ne me vikaj nikako, ne komuniciram so tataroljupci.
BTW, ima milion muabeti zosto bugarite se ili brainwashed makedonci ili tatari.
Nemam namera da se povtoruvam nitu sebe, nitu mnozinata drugi frumdzii koi mnogu poveke se razbiraat vo istorijata od tebe.
I Arschloch ubavo rece, citni, potoa lafi.
Хе хе...Каква полза би имал некој да прави фалсификат на купопродажен договор на земјиште или да направи фалсификат од венчалното свидетелство на прабаба ми и прадедо ми:nesum:Сите документи, кои што не отговараат на некои нивни ставови са "татарски фалшификати" !![]()
А каква полза имаха онија, дето след 1913 г систематично заличавахаХе хе...Каква полза би имал некој да прави фалсификат на купопродажен договор на земјиште или да направи фалсификат од венчалното свидетелство на прабаба ми и прадедо ми:nesum:
А каква полза имаха онија, дето след 1913 г систематично заличаваха
дори ц'рковните регистри в Беломорска и Вардарска Македонија ?
Хе хе...Каква полза би имал некој да прави фалсификат на купопродажен договор на земјиште или да направи фалсификат од венчалното свидетелство на прабаба ми и прадедо ми:nesum:
Демијан=вистинољуб:helou:
Гарфилд,штом спомна историја...Можеби сакаш да ми советуваш да ја исфрлам цела колекција од документи кои датираат од пред 1913 година,документи на моите предци.документи кои ги колекционирам во продолжение на 10 години.А во нив пишува некои вистини кои тебе не ти би препорачал да ги знаеш.
За суштината. Демијан е во апсолутно прав во неговите ставови. Е, на некои србокомунисти му ги исправиле мозочните вијуги, и тогаш се јавува проблем со нормално логицирање.
ftopic: : znaci bugarceto go brane bugarofilceto :star: - :salut: ... ako ako -
coveku zar ne se umoruvte od kenjanje - ta ne gledas deka nemas porazlicen tretman od kolegite srpcinja ?
-нормално логицирање : :pos2::pos2::pos2::pos2: budalo bugarce - ako ne e so srbite e bugarin , ako ne e so burarite e srbin - ebati logikite -
drugarceto demjanin ( sry ako te gresiv ) : odi onamu guskaj se so karakacanov i nemoj da go mesas makedonskoto naselenie sto trpelo teror tamu - prasaj kolku imaat lezeno po belene za taa makedonija , kolku gi tepale oti decata gi pisuvale grafa , nacionalnost - makedonci ... a tie "tvoi dokumenti" citni bilo kakva bugarska kniska - raspolagas so fakti fakti - duri ic - da ti kazam jas -
pozZ
Татарите од секогаш сакале да бидат словени и да се чувствуваат како словени...И за да станат словени го прифатија македонскиот јазик, нашите имиња, ни земаа наша земја, наши светци...со еден збор со сила ни се пикнаа во друштвото!Разберете нема да бидете МАКЕДОНЦИ никогаш, затоа што го немате чувството за национален идентитет, исти сте ко грците...Ни вие незнаете од каде сте!!!![]()
Момче, ја кажи што имаш ти прочетено, та звучиш толкос мудро?![]()
П.С. Следниот кој ќе шири татарољубие оди на бан од нас клетите администратори македонци.