Бугарски матуранти

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Во што се подобри?
Ако ми свират ваква музика на матурската вечер, јас со вокмен ќе одам да славам.

Јас на мојата матура не издржав цели 2 саати.
Селска свадба да беше, повозбудливо ќе беше.
А посебно ме иритираа сатенските мУжјаци и полуголите..... но, боси женки :facepalm:

Јас на мојата матура не издржав цели 2 саати.
Селска свадба да беше, повозбудливо ќе беше.
А посебно ме иритираа сатенските мУжјаци и полуголите..... но, боси женки :facepalm:
Jас весело си поминав- Камелеон свиреа,Џоко Танески ми пееше. А јас како негов комшија, имав некој привилегии па и песна како поздрав ми пушти.
Ко ми падна едно незгодно, страм од сите матуранти посебен поздрав. Сакав под маса да се скријам.:vozbud:
Ми идеше тој микрофонот вгаз да му го пикнам и да ми испрдит една песна а не да ми испејт.:D

Џабе сите јадете трици за бугариве кога и ние сме исти срања. Што е така, така е, признајте си, прво треба да си погледнете во својот двор па после да зборете за тој на комшијата. Какви глупости имам гледано на нашиве матурски такви нема ни во Африка. Матурските ги сметаме како којзнае какво случување да се.

Ако бе и Бугарите нека осетат што е матурска.....ова изгледа им е прва генерација матуранти на државно ниво....

Ајде па за 20тина години да видиме како ќе ви изгледа првата апсолвентска.

Ако бе и Бугарите нека осетат што е матурска.....ова изгледа им е прва генерација матуранти на државно ниво....

Ајде па за 20тина години да видиме како ќе ви изгледа првата апсолвентска.
Се плашам да не не бидам жив, кога ќе го слават првиот докторат.:D

Се плашам да не не бидам жив, кога ќе го слават првиот докторат.:D

Самата именка докторат во Бугарија,излегува од рамките на времето и просторот...т.е не се знае до тогаш дали ќе постои ова соѕвездие,а камо ли некоја друга пресметка да правиме.

Па нивните матурски се 100 пати појаки и подобри од нашите. Уште дента со коли свират го шетаат цел град и после вечер....кафана на балкану. :D

Џабе сите јадете трици за бугариве кога и ние сме исти срања. Што е така, така е, признајте си, прво треба да си погледнете во својот двор па после да зборете за тој на комшијата. Какви глупости имам гледано на нашиве матурски такви нема ни во Африка. Матурските ги сметаме како којзнае какво случување да се.
дека и ние не сме нешш посаалам, ти давам право ама не можеш да споредуваш оти дека си видел толку селски клипови од македонски матурски на интернет? ок, може ке најдеш тук-там ама не... не се како бугарските.. нивните дефинитивно се топ ;) :гик:

Никоаш нема да разберам шо е финтава со светуљикави кошули машкиве по матури да облекуваат, па и девојчињава :icon_mrgr:
Светликавите кошуљи се облекуваат пошо се поефтини, а матурантие сеуште не се зрели за да носат нешо поскапо :)

Да се само на клиповите, грда нација погрда здравје, сељак парти.

За нас се измислени, боље жени имаат... Прво позгодни се каде каде, силикони маваат без проблем, не се така затуцани ко кај нас итд....

Само сакав да кажам дека не се согласувам :)

Ај нека стаат клипови од матурите кај нас...бетер сме...

јагнешко и смедеревка + дезодоранси...

За нас се измислени, боље жени имаат... Прво позгодни се каде каде, силикони маваат без проблем, не се така затуцани ко кај нас итд....

Само сакав да кажам дека не се согласувам :)

Ај нека стаат клипови од матурите кај нас...бетер сме...

јагнешко и смедеревка + дезодоранси...

Јас би рекла дека се зависи од вкус, немора сите да се согласуваме. Мене од тој кич бугарски ми се повраќа, уште на црвени топуци се шетаат и миничи до гз во 2012 година. Ако тоа не е затуцан стил од 90те години незнам шо е затуцано. Како времето да им е застанато во Бугарија во однос на изглед. На такви се палат уште оние од Свирипичино.
Силикони мавале, абе секири боље во фаца да си закопаат посимпатични ќе бидат, сељачизам на кило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom