Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Го имали клипот некој ад таа што се соблекува???

)АнаКако се вика Црвенкапава?Знае некој?Кој ке ми каже ке добие зеленко!
.Црвенкапчето се вика Ана мислам.А тоа девојчето што имаше 8 години.Леле ама глас имаше алал нека и е.Мислам стварно немаше логика да ја пуштат,ама за неколку години може растур да прави.Како се вика Црвенкапава?Знае некој?Кој ке ми каже ке добие зеленко!
Дефинитивно најсмешен беше овој. На крај нешто кажува као ова не е за една вечер ова она ... со оваа женска ке бидам цел животхахеахеа, глеав вчера се уништив од смеење, не знам стварно незнам што народ се мајку му жими се, ќе каже некој ментиши има секаде-јок ова е уникатен вид ментиши и виреат само во Бугарија, со што ги прават вакви да се господе боже.
Баталете тој штрбавиот Тото Котуњо, баталете ја опајдурата што се соблече гола, мене од патика ме извади оној Момчил “които спозна лубовта на живота си’’ таа умрената, кога излезе да рапува дечково мислам дека времето застана. Бате ја по дебилни фаци немам видено до сеа од него и “љубимата му’’, стварно Господ спојува вакви луѓе.
лелее ќе го барам клипот од него ако го има ќе го поставам исцепете се од смеење сите, ја чекав и репризата сабајле за пак да се смеам се тресев и солзи ми течеа.![]()
![]()