Бугарски идол на А1

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изгледав клипчињата и се згазив од смеење :pos2:. Бугариве се ненормални за вакви "таленти". Непресушен расадник :pos:.

Како стојте до сега????Се помочавте од смеење??? ја да:pos2::pos2::pos2:

И ја да :pos: :pos:
Ама го ебаа тој со носот, башка го споредуваа со тој од режијата па овој уште му вика сине ти ли си :pos: а и врата му држи да неможе да влезе... ненормална работа.

пс. Марија ах Марија (таа во жирито) :drk:

EEEEEE богами е за :drk::drk::drk::drk:
А ја искам да и го н*******

Селото Безмер е на 15 километри од градот Јамбол.:vozbud::vozbud:

одамна не сум се смеела вака...солзи ми течеа ко да го гледам титаник
Дефинитивно треба да се примат во Ремет кру..
ваков ремет не е никад виден...боже...
него битните прашања се:
колку треба да си ненормален да не приметиш дека пееш убиствено (во вистинска смисла на зборот)
и кој ли ги лажел сите дека пеат убаво?

Мн одвратен народ ова бугариве....јас се смеев на аудициите од гранд звезди ама овие бетер од нив...таа па од жирито со устата еб*ате пластична

Леле колку се ненормални овие од жириво.Се згазив од смеење,ама врв беше овој што каснеше на работа.Стварно некои луѓе самите си бараат да бидат зафркавани на телевизија.Како и да е поради тие фрикови шоуво е гледано па дај боже во секоја емисија да ги има што е можно повеќе да се газам од смеење дома додека гледам.

Значи нешто најбоље за глеање е Идолов.Олку со солзи се неам смеено од поодамна.Најцар до сеа ...им вика КАсним на работа ај се брзам! ау .. ова не е нормално хаха.Ноу комент остало!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp:

ЛЕле стварно се закоон еј.Толку многу одамна не сум се смеел.Ама освен овие накази на кој се смеев имаше и такви што ме воодушевија со пеење:drk::drk:

како се вика таа песна и од кој е што ја пее мустафа(улавиот:poss:)

Aooooo deneska posledniot so bese haaaaaaaaaaaaahahhahaahhahaha

" ah umoren sum, nemoga , nqmam glas......( 5 minuti podocna mu nosat stol, sednuva i se misli nesto ko demek umoren e, pocnuva da pee)..................................

Oh umoren sum, nqmam glas v momenta:))))))

како се вика таа песна и од кој е што ја пее мустафа(улавиот:poss:)
Tracy Chapman - Give me one reason

Преслушај ја и спореди со таа на Мустафа.Тука некада се:vozbud:

Кажете ми дали ги давале македонците што беа на аудиција во Скопје и ако да дали има нешто видео на јутјуб?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom