Бугарски идол на А1

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
ја заборавивме блгарската Мадона, која сака да мастурбира, да биде опколена со 3-4 мажи и е ГРИЖЛИВА МАЈКА:vozbud::vozbud::vozbud:

А Кога има ако може да ме известитее...:wink: Сакам сеирр да мавааам:zlo:

Најдобра насмевка што сум ја видел до сега.
Холивудската на тој последниот :pos::pos::pos:

Го имали клипот некој ад таа што се соблекува???

ае будала работа... лудница се блгариве упм

абе аман за чек дис аут се овие бееее

( и btw цензура имат :))

хахаха се газам од смеење додека ги гледам блгарите ...:pos2::pos2:

хахеахеа, глеав вчера се уништив од смеење, не знам стварно незнам што народ се мајку му жими се, ќе каже некој ментиши има секаде-јок ова е уникатен вид ментиши и виреат само во Бугарија, со што ги прават вакви да се господе боже.

Баталете тој штрбавиот Тото Котуњо, баталете ја опајдурата што се соблече гола, мене од патика ме извади оној Момчил “които спозна лубовта на живота си’’ таа умрената, кога излезе да рапува дечково мислам дека времето застана. Бате ја по дебилни фаци немам видено до сеа од него и “љубимата му’’, стварно Господ спојува вакви луѓе :).
лелее ќе го барам клипот од него ако го има ќе го поставам исцепете се од смеење сите, ја чекав и репризата сабајле за пак да се смеам се тресев и солзи ми течеа. :icon_lol: :icon_lol:

Мала девојка беше супер..Мака ми е што не ја пуштија..Сепак "црвенкапа" беше најдобра.А овде ја видев најдобрата холивудска насмевка..нема што..А смешен ми беше и тоа "англиски" што пееше(ако може да се каже англиски)

Како се вика Црвенкапава?Знае некој?Кој ке ми каже ке добие зеленко!
Црвенкапчето се вика Ана мислам.А тоа девојчето што имаше 8 години.Леле ама глас имаше алал нека и е.Мислам стварно немаше логика да ја пуштат,ама за неколку години може растур да прави.

Она се вика Ели Раданова..

АЈДЕ ЗЕЛЕНКО!!!

хахеахеа, глеав вчера се уништив од смеење, не знам стварно незнам што народ се мајку му жими се, ќе каже некој ментиши има секаде-јок ова е уникатен вид ментиши и виреат само во Бугарија, со што ги прават вакви да се господе боже.

Баталете тој штрбавиот Тото Котуњо, баталете ја опајдурата што се соблече гола, мене од патика ме извади оној Момчил “които спозна лубовта на живота си’’ таа умрената, кога излезе да рапува дечково мислам дека времето застана. Бате ја по дебилни фаци немам видено до сеа од него и “љубимата му’’, стварно Господ спојува вакви луѓе :).
лелее ќе го барам клипот од него ако го има ќе го поставам исцепете се од смеење сите, ја чекав и репризата сабајле за пак да се смеам се тресев и солзи ми течеа. :icon_lol: :icon_lol:
Дефинитивно најсмешен беше овој. На крај нешто кажува као ова не е за една вечер ова она ... со оваа женска ке бидам цел живот:pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom