D
dzale1
Гостин
Хммм Ако Бугар не е Словен зошто државата им се вика Бугарија а е словенска?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слабо си шетал пријалелче, еве јас сум шетал Петрич, Сандански, Благоевград, порано, пред да 90-тите, на така нареченото свиждање, највеќе барано освен д’фки беја и Македонски касети од Васка Илиева, Сариевки...А инако верно немаме поjма колку македонци има каj нас. Еве jас доста сум шетал из Блгариjа и до сега немам видено со очите си македонец роден во Блгариja, вклучително и во Пиринско. Виж во Софиjа македонци од Скопие, Струмица и слични има много![]()
Хммм Ако Бугар не е Словен зошто државата им се вика Бугарија а е словенска?
велат дека бугарија е словенска затоа што се срамат да признаат дека бугарија е татарска држава.:helou:
велат дека с'рбија е словенска затоа што се срамат да признаат дека србија е циганска држава.:helou:
:pos2: А Албанците, Хрватите, Словенците, Грцко?велат дека с'рбија е словенска затоа што се срамат да признаат дека србија е циганска држава.:helou:
A Бе Србија =SQRT(All Evil) Taка ги учат нив. Знаеш дека Српска Подморница го потопил Бродот “Илинден“ во Охридското езеро така кажа на ТатарНовините.Глупердо бугарска...каква врска има Србија со нас и оваа ситуација.
Баш даде типично глуп БУГАРСКИ одговор на обична провокација.![]()
велат дека с'рбија е словенска затоа што се срамат да признаат дека србија е циганска држава.:helou:
Нужници.
Не само што блуат, туку и јадат лајна.
И не знам шо си го губите времето со смрдливците. Ако е решено Македонија да добие либерализација, ќе ги истегнат за уши и две чврги по тиквите и со две раце ќе гласаат ЗА....е сеа ако големите решиле поинаку, тоа е друго.
...а за ороспетината спаска и црниот нужник божо, ствааааарно не вреди да абите тастатури.![]()
ВМРО БНД не добиjа регистрациjа за последните избори и не са во парламентот ( а и да беа земали, нема кои толко да гласа за них ), така че доколко знам не земат пари од ЕУ. А инако верно немаме поjма колку македонци има каj нас. Еве jас доста сум шетал из Блгариjа и до сега немам видено со очите си македонец роден во Блгариja, вклучително и во Пиринско. Виж во Софиjа македонци од Скопие, Струмица и слични има много![]()