Да не очекувавте нешто друго случајно???![]()
Абе подобро змија во гаќи него татар позади тебе!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не очекувавте нешто друго случајно???![]()
Абе подобро змија во гаќи него татар позади тебе!
може да си мераклија ама само толкова .за другото јавно лажеш.ти по цел ден седиш в форома пишеш злобни коментари и л'скаш бастуна.
Па види си го името, Персиан хах по азијатско име што сакаш, моем да замислим сигурно личиш на Цигано-Турко-Сауди-Арапо Египќо феникиско суштество со 125.15 степен на радијација ко што кажа колегава хахахах
Многу сум мераклија на Бугарки, бидејќи одам редовно за Бугарија мислам дека не треба да ти објаснувам таму што правам а ти лечи си ги малокуревските комплекси по цел ден на форумот и не ја дупи жена ти па потоа немој да се прашуваш што работи жена ти со форумџиите додека ти бистриш политика. :pop:
Па види си го името, Персиан хах по азијатско име што сакаш, моем да замислим сигурно личиш на Цигано-Турко-Сауди-Арапо Египќо феникиско суштество со 125.15 степен на радијација ко што кажа колегава хахахах
Ти сега го цитираш Наполеон, мајка ми не е Бугарка :baeh:, во грешка филм си!Нели сама кажа мајка ти била бугарка.Ами смело напред.Атака в мрака.И така други жена не са ти мераклијки:smir:
Инак според форумната статистика на ден ти имаш близо 5 пати повеке постове от мен па сам види кој е по цел ден на форумот![]()
Ти сега го цитираш Наполеон, мајка ми не е Бугарка :baeh:, во грешка филм си!
А што се однесува до статистиката 80% од постовите се напишани на темата за Татарите односно против такви како тебе што немаат попаметна работа и уште од сабајле Дон Бојко те пратил на работа, за колку пари го дудлаш? :pusk:
Во Татарија не треба да се делат луѓето по националност, вера, боја, пол...
Треба да се дела по озраченост од радијација.
Значи на 5 категории озраченост и неозраченост (стански државјани)
Викаат дека најголемите Татари биле од Козлодуј. Еден се броел како 2.:love2:
Нели сама кажа мајка ти била бугарка.
Е дека виде навредуване бре Плачко? :pos2:
Појма немате колку македонци има во Бугарија, а овие што се тука се платени од ВМРО БДН. Имам прилика да разговарам со многу луѓе од Бугарија, вакви испади од поединци како тука се само луѓе од ВМРО БНД, за жал истата партија во Бугарија зима многу голем замав последната година две ( ги лапна имотите на Македонците во Бугарија, си го присвои ВМРО, лапа пари од фондовите на ЕУ ), тоа ме плаши најмногу.