Бугарија ја чека нова казна од ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Прашаj ММФ... кои соседи. Може да имат во предвид вас,Романиja и Србиja... не знам.Пишуват за соседи.:pos:
Па доста пати сум поминал през Капакуле и не са ми сакали пари ни еднаж....

Ти се правиш луд или чорапите ти смрдат?:uvo:
А кога идеш во Македонија ти сакаат ли пари?
Јас кога одам за Бугарија не поминувам а да не платам?
Можеш да се инатиш уште колку сакаш ама немој на татко ти да му кажуваш деца како се прават кога те направил тебе, не сте вие тие што се мислите...

Ти се правиш луд или чорапите ти смрдат?:uvo:
А кога идеш во Македонија ти сакаат ли пари?
Јас кога одам за Бугарија не поминувам а да не платам?
Можеш да се инатиш уште колку сакаш ама немој на татко ти да му кажуваш деца како се прават кога те направил тебе, не сте вие тие што се мислите...
Мене сакаха да ме казнат на Гуешево заради това дека бев во Охрид на одмор и хотела не ме приjaви во полициjaта.....,па посакаха 10 евро и аjде се по живо по здраво. :)
Да нормално да платиш,ке си платиш винетка и ако немаш здравствено осигоруване исто ке платиш.

Мене сакаха да ме казнат на Гуешево заради това дека бев во Охрид на одмор и хотела не ме приjaви во полициjaта.....,па посакаха 10 евро и аjде се по живо по здраво. :)
Да нормално да платиш,ке си платиш винетка и ако немаш здравствено осигоруване исто ке платиш.

Ти си бил стварно pain in the ass, а ако имаш и вињета и здраствено осигурување и пак платиш, што правиме тогаш?

Ти си бил стварно pain in the ass, а ако имаш и вињета и здраствено осигурување и пак платиш, што правиме тогаш?
Се уште не познавам некоj да не е сакал да шверцува со цигари,алкохол или нешто друго па на граница да са му посакали пари...
Ако ти си навикнал да даваш пари-това си твоj проблем.
Можат да ти побарат-покана
Можат да ти побарат да видат дали имаш доволно пари.
Можат да ти побарат дали имаш резервациja.
Можат да ти побарат здравствено осигоруване.
Можат да ти побарат повратна картица(ако си со автобус).
И ако немаш едно от тези погоре можат да те вратат+ако сметнат дека си заплаха да безбедвоста во државата исто имат право да те вратат назад,а и да ти стават црен печат со забрана за влез во државата. Наjмалце за 24 саати,а може и многу повеке.Има некои веке со забрани за влез за 5 години ако не се лажам.

Се уште не познавам некоj да не е сакал да шверцува со цигари,алкохол или нешто друго па на граница да са му посакали пари...
Ако ти си навикнал да даваш пари-това си твоj проблем.

Јас сум навикнат да давам пари ама по 2 червени а такви полицајците и царинарниците не примаат, тие сакаат само евра :vozbud:

Јас сум навикнат да давам пари ама по 2 червени а такви полицајците и царинарниците не примаат, тие сакаат само евра :vozbud:
Па даj им от црвените евра па да видим дали нема да ти ги земат :vozbud:
Твоите црвени веке не са во тек и не са актуални.За разлика от това левот е актуален во Охрид.

Па даj им от црвените евра па да видим дали нема да ти ги земат :vozbud:
Твоите црвени веке не са во тек и не са актуални.За разлика от това левот е актуален во Охрид.

Па да, мажите на печалба а Бугарските жени во Охрид на секс авантури, плаќале во евра или долари никој не го ни интересира, секој гледа само да го бркне мачорот во туѓа дупка :pos2:

Па да, мажите на печалба а Бугарските жени во Охрид на секс авантури, плаќале во евра или долари никој не го ни интересира, секој гледа само да го бркне мачорот во туѓа дупка :pos2:

Сега е обратно дечко. Ти живееш со спомени од минатото, ама сега е обратно.:toe:

Сега е обратно дечко. Ти живееш со спомени од минатото, ама сега е обратно.:toe:

Never say never :nesum:
Нема ама баш ништо променето од некогаш и сега, еднаш Циган, засекогаш Циган...

П.С. Не ме замарај на ПП со понуди за твојата жена :sekss:

Never say never :nesum:
Нема ама баш ништо променето од некогаш и сега, еднаш Циган, засекогаш Циган...

П.С. Не ме замарај на ПП со понуди за твојата жена :sekss:
Питаи мака ти, она ке ти каже вистината кои сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom