Бугари украле 2 мил. долари од банкомати во САД

• Креатор на темата Креатор на темата tarbuh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Б'лгарин да се наричам
п'рва радост е за мене!
И треба да се радуваш , подобро звучи од тоа што си стварно , татар . И што бараш на македонски форум тогаш , немате бугарски форуми или таму не те примаат , има нешто :pos:

Па ти не знаш ли зошто Македонската фудбалерска репрезентација игра на "Градскиот стадион" во Скопије?
Јас знам , затоа што на градскиот стадион татарите најубаво јадат ќотек. Добро сега ,и поред Вардар на кеј додуша со мерак се тепа , да не се љути некој бугар сега :toe:

Ние крадем от хора, којто имат нешто, а не от тези, којто нјамат ништо.

Демек сакаш да не убедиш дека и собраните пари на сиромашните ги давате?Хаха...Робин Худ:vozbud::vozbud:

А темата беше? :)

Attachments

• trol.gif
    trol.gif
    2,6 KB · Прегледи: 76
Демек сакаш да не убедиш дека и собраните пари на сиромашните ги давате?Хаха...Робин Худ:vozbud::vozbud:
Нјама да ти пиша ништо, заштото така наречените АДМИНИСТРАТОРИ ми изтриха това, което бјах написал след теб, а БЕШЕ ПРОСТО ЕДНО НОРМАЛНО МНЕНИЕ БЕЗ ПСУВНИ И ПОДОБНИ.

Ајде...а моето имаше?
Сега, тоа што го пишувам јас, а веројатно и некои други, очигледно не им одговара на некаквио си структури овде!
Јеби га, фирмата си е приватна, `администраторите` си работат по инструкции на `сопствениците` а тие, не мора нужно да се македонци...нели така?
:nesum:

Администраторите работат под инструкции на членовите.

Администраторите се должни да внимаваат на мислењата и темите. Во случај некој од членовите екстремно да ги помине границите на културното однесување и почне со лични навреди кон друг член, пцуења, спамирање, администраторот или модераторот е должен да ја корегира ситуацијата.

Ако вие бевте културни и се однесувавте онака како што се однесува скоро секој човек, вашите мислења немаше да бидат избришани. За меѓусебни навреди и пцуења имате приватни пораки, разменете си телефонски броеви или договорете си боксерски меч.

99% од членовите кога ќе отворат тема сакаат да прочитат нешто и очекуваат да видат мислења поврзани со насловот на темата. Сетете се само на вашите мислења и што беше напишано во нив, па потоа обвинувајте ги админите.

Ако бевте малку посовесни, културно ќе ги игнориравте троловите и ќе си продолжевте со нормална дискусија.

Бугарите се најусовршени крадци..Крадат историја, банкомати,черги...

А Македонија беше п'рвата д'ржава в света, којато беше посочена като крадец на чужда историја.

и да заслижзам бан од темава нема да ми е мака

ама да га ЕБАМ јас цела бугарија и сите бугари и бугарки

п.с ако сакат Администраторите и Модераторите да ми простат
нема да ми се повтори:smir:

Па да, секој нормален човек, нели, ако има банкомат, треба, нели, да го `осуши`
Тешко на американците и европејците, кога ниту еден единствен `нормален` човек немаат, па чекаат `нормалните` да дојдат, од никаде на друго место, ами баш од Татарстан....
Администраторов си е прав...
Си имаме работа со татаролики животни, долни, гадни, лажливи и крадливи. Тоа си е ќорава работа...
Арно ми вели еден србин овде....
Каже, Мани се Василије, ћоравог посла!
И Бога ми, има право!
Криво дрво се исправа ли?
Та јас ли бугар ќе исправам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom