БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.
оптимист сум но до одредена граница, повеќе реалист, а ова болдираното :nesvest: No coment :pos:

Ѕвездите поима немаат...:kez:

Eko1 напиша:
Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.
Тука ја згреши, не сум комунист. ЈАС СУМ НАЦИСТ!!!
:kez::kez::kez::kez::kez::kez::kez::kez::kez:

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Бик (20.4 - 20.5)
Мислите дека сте практични и одлучни. Манијачки сте упорни и понекогаш знаете многу да работите. Повеќето ве кажуваат како тврдоглави и насилни. Вие сте комунист.

Е тоа не знам колку е точно,ама другово го погоди!!!

Eko1 напиша:
Јарец (22.12 - 19.1)
Конзервативни сте и се плашите да рескирате. Не правите ништо бидејќи сте мрзливи. Никогаш не постоел некој јарец кој што направил нешто за паметење и се спомнува. Јарците би требало
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија.

vrska nema:star: ..ne go priznavam:pishtoldz :nerv:

Eko1 напиша:
Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.
Ццц :pos::pos::pos::pos::pos:
Точно :pos: :pos:
Само нешо мали измени треба на кукавица

pиби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

Ni 2% vistina

Вага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. оВашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извнредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болеsti.

:pos::pos: Stvarno e brutalno,ama barem nema da imam problemi so rabota i pari.:icon_lol:

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Јарец (22.12 - 19.1)
Конзервативни сте и се плашите да рескирате. Не правите ништо бидејќи сте мрзливи. Никогаш не постоел некој јарец кој што направил нешто за паметење и се спомнува. Јарците би требало
да избегнуваат долготрајно стоење на едно место, имајќи во предвид дека пуштаат корења и се претвораат во растенија.

леле ејјјјјј ке те скинам

Eko1 напиша:

Близнаци (21.5 - 20.6)
Остроумни сте и интелегентни. Повеќето ве сакаат, без оглед на тоа дека сте бисексуални. Меѓутоа, обично очекувате дека нешто ке добиете, а за возврат не давате многу. Со други зборови, евтини сте. Близнаците знаат да се заплетат во инцестуозни односи.

.

Не не не :star:

Шкорпија (23.10 - 21.11)
Многу сте предани во работата и во вас не може да се има доверба. Ке стигнете далеку се до врвот поради тотален недостаток на етика. Досега сигурено веќе некаде сте прочитале дека шкорпионскиот поглед е нешто посебно, па до безсвет зјапате во луѓето кои што
сакате да ги импресионирате. Повеќето шкорпии се убиени од страна на некој.

Опааа...ќе ме убијат. Се е погодено. :)

Eko1 напиша:

Рак (21.6 - 22.7)
Чувствителни сте и полни со разбирање за туѓи проблеми. Луѓето мислат дека сте кретен. Секогаш ги долговлекувате работите и затоа никогаш нема некој да добие нешто од вас. Множината луѓе што живеат од социјална помош се ракови.

mh mh mh so sum si pogoden

Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

Drugo se e tocno, ama JA LOPOV????
NEEEEEEEEEE!:lud: :nesvest:

Eko1 напиша:
Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

Мојот живот, до овој просветлувачки момент, се базирал на заблуда.

:icon_lol:

Нинџа, не се буни. Насилна си и ти и јас. А за критиките...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom