БРУТАЛЕН ХОРОСКОП!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.[/quote]

TOOOO brate! :)

Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

:pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

Риби (19.2 - 20.3)
Имате голема фантазија и често мислите дека ве прати FBI или CIA. Имате силен впечаток во луѓето и тие ве мразат бидејќи стално ја покажувате оваа моќ. Ви фали самодоверба и во принцип сте кукавица. Рибите прават грозни работи на мали животни.

Не ме мрзат луѓето од кај ова?Не сум пипнал животно у живот, ова везе нема.

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Овен (21.03 - 19.04)
Вие сте тип кој што ги презира повеќето луѓе. Брзоплети сте, нестрпливи и не поднесувате совети. Поточно, откако некој ке се советува вие пак си продолжувате по свое.Кога паѓате во депресија, само наоружана стража ве дели од самоубиство.
Не е точно,ги презираме само приглупите.:pipi:

Eko1 напиша:
Еве ви еден инаков хороскоп, доста со тие исти па исти "тумачења на зведите" :nesvest:

Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.

.

Како погодува лелееееее:pos::pos::pos::pos::pos:

Eko1 напиша:

[BВага (23.9 - 22.10)
Вие сте уметнички тип и имате проблем со реалноста. Ако сте машко, веројатно сте хомосексуалец. Вашите шанси за запослување и финансиски статус ви се извонредни. Повеќето женски ваги се добри проституки. Сите ваги умираат од полови болести.

.

Mene mi se sviga , em pari em sex :) Umetnosti i ubavini , nema loso tuka , a za smrtot kako rekoja poarno kako ebach da umris nego od prolif ili nastin ili slicno :P

Овен (21.03 - 19.04)
Вие сте тип кој што ги презира повеќето луѓе. Брзоплети сте, нестрпливи и не поднесувате совети. Поточно, откако некој ке се советува вие пак си продолжувате по свое.Кога паѓате во депресија, само наоружана стража ве дели од самоубиство.
toa so isrivenite bukvi e relativno tocno:pos:... a toa so zadebelenite:nesvest:

Eko1 напиша:
Лав (21.7 - 22.8)
Се сметате себеси за роден водач. Другите мислат дека се наметнувате. Повеќето лавови се насилни. Не поднесувате критика од друг кон вас. Вашата ароганција е одвратна. Лавовите се лопови.

Ne se smetame....SME VODACI:) Mnogu sme komunikativni da ne recam meraklii za muabet i zatoa ostavame vpecatok deka se nametnuvame. Ne sme nasilni...bas sme fini be, ama nemoj da ni zgresis...togas kako ljuto piperce stanuvame. Ama pa trae 2-3 dena, pa posle se zaboravame...barem kaj mene e taka.
Za kritikite....ne da e tocnoooooo :pos:

Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)
Вие сте оптимисти и полни со ентузиазам. Имате тенденција да се потпирате многу на среќата, затоа имате недостиг на талент. Повеќето стрелци се пијаници или наркомани. Луѓето ви се смеат.
Туу, упм.. значи, јас сум наркоман, ама се надевам дека, ако имам среќа, ќе станам пијаница. Сепак, поради недостиг на талент нема да успеам, а другите ќе ми се смеат.

Дивајн, на ист датум сме родени, така да.. црно ни се пише :pos:

Овен (21.03 - 19.04)

ццц види што ме напраи

Остај то, мене бисексуалец ме напрај...И склона кон инцести .. :( Многу сум била перверзна.:nesvest::icon_conf

Eko1 напиша:
Водолија (20.1 - 18.2)
Имате инвентивен ум и прогресивни сте. Често лажите. Од друга страна, невнимателни сте и непрактични, па секогаш ги правите истите грешки. Луѓето мислат дека сте глупи.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: "Lugjeto mislat deka ste glupi" :pos: :pos: :pos:

Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)
.
brat i am strelec i ne pijam i ne pusam i imam talent ogromen
:):):):):):):)
a isto vazi i za site strelci deka sme najtalentirana "nacija" vo svet
take that :)

Стрелец (22.11 - 21.12)

Jas ne sum optimist bas naprotiv jas sum eden ogromen Pesimist....
Ne sum pijanica i narkomanka i lugeto ne mi se smeat...

Eko1 напиша:
Стрелец (22.11 - 21.12)

that's me :cug: :icon_lol:
inace horoskopov zakon,nema sto :mist:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom