Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку, на FOX секој ден ова време (од 7 саат) имате Malcolm in the Middle (по барање на гледачите ја даваат пак), совршена полчасовна дневна доза од Брајан Кренстон. :D

leleeej serijava ej, LEEELEEEEEJ, za tie sto uste ne ja pocnale, believe the hype people, BELIEVE !
zemav od prva strana da ja citam temava, mu lupnav i edno lajkce na psyside, najzasluzniot lajk vo istorijata na forumov.

p.s. Do sredina na 4ta sezona sum, planiram nedelava, eventualno naredna nedela da ja zavrsam.

leleeej serijava ej, LEEELEEEEEJ, za tie sto uste ne ja pocnale, believe the hype people, BELIEVE !
zemav od prva strana da ja citam temava, mu lupnav i edno lajkce na psyside, najzasluzniot lajk vo istorijata na forumov.

p.s. Do sredina na 4ta sezona sum, planiram nedelava, eventualno naredna nedela da ja zavrsam.

belive the spoiler people!BELIVE

belive the spoiler people!BELIVE
Monday_night_football_-_sensory_deprivator_1.png

Не го можам видеово, ме уништи скроз, лелелелеле аууу....:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Kои спомени, кои емоции....стварно разарачки ефект има, моментите кога направија high five, тогаш ме стигна, ме стигна скроз....

Не го можам видеово, ме уништи скроз, лелелелеле аууу....:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Kои спомени, кои емоции....стварно разарачки ефект има, моментите кога направија high five, тогаш ме стигна, ме стигна скроз....

За малце ќе заборавев денес да го гледам ова пак :icon_mrgr:

1381163_10200898148044226_2076789346_n.jpg

Не знам дали е постирано претходно ама се изнасмеав :pos:
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 20:37 ---
1381163_10200898148044226_2076789346_n.jpg

Не знам дали е постирано претходно ама се изнасмеав :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom