Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Па да бе, како не ми текна порано, Дубиоза Колектив имаат песна за Брејкинг Бeд... и тоа уште пре да биде кул!

И тоа буквално можат да ја искористат за саундтрак во последнава епизода.

Vrati če se Walter jebat će vam mater...

ElNinho
Nemaš časti ni poštenja
Dok puniš svoj džep :icon_lol:

Али ептен се совпаѓа не? :D

За нацистите:
Al' nećete na vlasti
Vječno biti
Svi drugi su gladni
A vi ste siti

Sprema se oluja
Dosta bilo je suše
Gledaću s merakom
Kako snovi vam se ruše

Sve se vraća i sve plaća
Pa bolje ti je priznaj
Tvoje zadnje putovanje
Biće zatvorski turizam :свиркам:
To je put u jednom pravcu - ( до Belize :icon_lol: )
Više neću da te gledam.

Шо би рекла Мелисандре: Death(Walt) is coming for everyone and everything.

Ги изгледав првите сцени на првата и деветта епизода да се потсетам на сцените што следуваат наредниот понеделник.

А попатно ја извртев набрзинка и пилот епизодата, колку ми беше интересна, мислам дека повторно ќе ја изгелдам целата серија, првиот пат кога ја гледав ја претерав за помалце од две недели четири сезони, мислам дека не уживав доволно и пребрзо гледав се, оти не можев да се стрпам да видам што следува, сега кога веќе ќе знам се што ќе се случи треба лезетски на раат оти ремеок дело како серијава, со глумата, сцените, камерата и сценариото заслужуваат повеќе внимание.

Неофицијални извори тврдат дека колата на господин Кренстон била обиена и дека крадците ги украле само скриптите за самата серија кои Кренстон ги чувал во кола зашто биле нестрпливи да чекаат за тоа што ќе се деси понатаму :pos::pos::pos:

Одлична епизода, вовед за тоа којзнае каков феноменален крај не чека.

Него, уште сеа ми се плаче кога ќе ми текне дека следната епизода е последна. :place:

Неофицијални извори тврдат дека колата на господин Кренстон била обиена и дека крадците ги украле само скриптите за самата серија кои Кренстон ги чувал во кола зашто биле нестрпливи да чекаат за тоа што ќе се деси понатаму :pos::pos::pos:

Ги украдоа пред неколку месеци но ништо не излезе на интернет. Чудно.

Веројатно ќе има многу умирање во финалето, еве што кажа вчера Крастон

Бој о бој какви кадри и сцени имаше епизодава и сето тоа у пакет со музиката. Последните две епизоди претпоставувам можат да се уклопат ко крими/драма/трилер, се осеќав ко филм да гледам не серија. Се надевам опасен вовед за опасен финален трилер.

последнава епизода нека трае бар 2 саати,и онака кога веќе има толку малце сезони...како и да е серијава ја знаев општо пред да ја пуштам првата епизода.......после 2 недели со мид-паузи стигнав до крајот,ја префорсирав од што се заразив :)

Само јас ли се осеќав кога го даваа Волт во зимо, кадри што сосема не беа вообичаени за серијава која постојано се вртеше околу пустина и сонце, имав чувство како да го гледав филмот Fargo од Коен браќата. Режијата маестрална, воедно целите 53 минути како да не ја гледав серијава, туку некој друг филм со истите глумци, немам ни чувство дека за помалку од седум дена ќе ставам една болна точка на серијава.

Музиката на крајот, и последната сцена. :cuc:

Го докрајчија Џеси, но не верувам дека најлошото следува за него во "Felina". Мислам дека друг ќе си помине полошо.

Се` е излишно. Мислам дека од 23.05.2010 (епскиот завршеток на Lost) ова е следниот најголем удар за мене на крај на една серија. It will be remembered, а да, уште послатко што добија Еми синоќа. Дај боже и одгодина да триумфират како за добро испраќање во историјата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom