Breaking Bad

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дај бе нека умре некој!
Џорџ РР Мартин ми ги крена границите, Винс ми е многу мек.

Член од
21 март 2013
Мислења
176
Поени од реакции
149
Ако некој е за хејтање во серијата тоа е Скајлер. Кога и одговара го колне Волтер што се бави со дрога и му ги зема децата затоа што бил Зло. Арно ама со неговите пари знае да се расфрла и да се фали !
Мене Волтер во последнава 5 сезона па и во 4-тата толку ми е одвратен, што почнав да ја обожавам жена му поради сето тоа малтретирање и трауматизирање на муж и. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене Волтер во последнава 5 сезона па и во 4-тата толку ми е одвратен, што почнав да ја обожавам жена му поради сето тоа малтретирање и трауматизирање на муж и. :)

Јас уште навивам за него, зашто сега е кул негативец. Од смотан мекуш преку бедез позитивец до ова - секад добар карактер за навивање. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Хенк баш и неможе да докаже дека Волт е Хајзенберг, ама добро, сепак филм е.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Ај малце да ви го расипам филмот. Еве како би изгледал Breaking Bad како романтична комедија :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Хенк баш и неможе да докаже дека Волт е Хајзенберг, ама добро, сепак филм е.
Единствено да го фатат за даночна измама, ова со книгата нема "ланец на докази", за убиствата нема сведоци освен џеси(еден подобар адвокат би го уништил на суд, наркоман и сл.). , не верувам дека нацистите ке кажат нешто....
Али останува да видиме што ќе се случи

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.120
Поени од реакции
7.091
Серијава завршува на едини могучен начин. Со хепи енд. За Walt. Сам, пун пари,drug lord. Се друго е небитно за него. Док не го докрајчи ракот нели.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ја изгледав денес новата епизода и по незнам кој пат Винс Гилиган докажа дека е вистински уметник,а ББ уметничко дело кое верувам ќе трае како пример.

Осмата епизода завршуваше со надеж за автопароперален хепиенд се додека на Хенк не му отиде во ВЦ.
Читам некој пишале дека очекуваат Хајзенберг да се самоубие со отровот што искрено и не верувам бидејќи Волт се претвори во лик кој гледа само да преживее по секоја цена.Највеќе ме копка што се случува со Скајлер и овој што доручкува 5 сезони по ред во оние секвенци од иднината што ги дават на почетокот,дури откако ќе ја кажат нивната судбина тогаш би можел да разберам самоубиство на Волт,иако пак шансите се мали.
И да,Џеси да прекине да изиграва ЦрвенКрст следните епизоди.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Ја изгледав денес новата епизода и по незнам кој пат Винс Гилиган докажа дека е вистински уметник,а ББ уметничко дело кое верувам ќе трае како пример.

Осмата епизода завршуваше со надеж за автопароперален хепиенд се додека на Хенк не му отиде во ВЦ.
Читам некој пишале дека очекуваат Хајзенберг да се самоубие со отровот што искрено и не верувам бидејќи Волт се претвори во лик кој гледа само да преживее по секоја цена.Највеќе ме копка што се случува со Скајлер и овој што доручкува 5 сезони по ред во оние секвенци од иднината што ги дават на почетокот,дури откако ќе ја кажат нивната судбина тогаш би можел да разберам самоубиство на Волт,иако пак шансите се мали.
Друже, од каде да ја симнам првата епизода од 6 сезона?
На замунда ја нема...екстраторент исто...??????
--- надополнето: 18 август 2013 во 14:27 ---

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
--- надополнето: 18 август 2013 во 14:27 ---

петта сезона-деветта епизода е новата

Kajgana Shop

На врв Bottom