А и Џуниор појадувашеМногу добра епизода, од све понешто а сепак го задржа оној претпознатлив стил на серијата
Mike is a fucking Bad ass![]()
ДаВообичаено е да ја изгледаш првата сезона во 1 ден?
Епа сезона и пол, it is.
Ќе видиш дека ќе ги изгледаш првата и втората сезона за најмногу 3 дена. Барем кај мене така беше.Ги симнанв 1 и 2 епизода, ќе видам за понатаму.![]()
И кај мене е истата ситуацијаЌе видиш дека ќе ги изгледаш првата и втората сезона за најмногу 3 дена. Барем кај мене така беше.Паузирав 1 ден затоа што не бев дома и денес ги изгледав првите 4 епизоди од 3 сезона. Мислам дека во петок најкасно ќе ја гледам 4 сезона.
Никогаш до сега не сум изгледал 2 сезони од серија за толку кратко време (иако 1-та сезона има 7 епизоди, а 2-та 13).
Јас сум значи за тепање.Ќе видиш дека ќе ги изгледаш првата и втората сезона за најмногу 3 дена. Барем кај мене така беше.Паузирав 1 ден затоа што не бев дома и денес ги изгледав првите 4 епизоди од 3 сезона. Мислам дека во петок најкасно ќе ја гледам 4 сезона.
Никогаш до сега не сум изгледал 2 сезони од серија за толку кратко време (иако 1-та сезона има 7 епизоди, а 2-та 13).
Мене ова ми беше најгрдиот момент од цела серија. Премногу нереално. Не знам дали е некоја глупа шега или глупа постапка на режисерот, either way...