Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
My body is ready.
--- надополнето: 29 септември 2013 во 17:07 ---
За вечер милијарда predictions се изначитав, некои добри што баш би сакал да ги видам некои смешни а некои без врска.
Сепак не може да се предвиди крајот, серијава може да заврши на мал милион начини. Убеден сум дека ќе заврши феномелано бидејќи последниве епизоди беа на крајно високо ниво и верувам дека водат кон нешто добро.
За сите серии може спојлери, кажи која сакаш да ти ја спојлнам? :)
Кажи како ќе заврши Breaking Bad :D

Zedd мислеше на тоа, дека за ГоТ некој што ги читал книгите може да пише нешто 2 книги унапред :)

Добро сите ке ја глеате сабајле на лош стрим?
Јас ќе чекам да искочи HD и утре вечер со другарче и литри пиво и тони чипс ќе ја гледаме на голем телевизор........
Утре иам challange - no internet for the whole day to avoid spoilers!

BTW еден МНОГУ БИТЕН СОВЕТ - кога ќе го симнувате торентот од било која страна, кај оние кои имаат големи монитори, на пола страна ќе биде прикажана секцијата за коментирање и таму секад има кретени кои пишуваат споилери. Некои може тролаат, но ништо нема да се знае за последната епизода. Еве за што зборам: ПАЗЕТЕ

z9HgK.jpg

Сега на thepiratebay напишав Felina чисто да видам некој да на аплоудирал лажен торент за утре да знам да го избенгам.
На резултати ми се појавија 4 XXX торенти :cautious:

Не, ќе гледаме ноќеска пред 5 кога ќе излезе на торент обична верзија затоа што неможам да чекам.

А утре одкако ќе станам ќе ја симнам и во HD и ќе ја гледам на ТВ. Секако BB е серија што може да се гледаат епизодите повеќе пати.

Сега на thepiratebay напишав Felina чисто да видам некој да на аплоудирал лажен торент за утре да знам да го избенгам.
На резултати ми се појавија 4 XXX торенти :cautious:

i-see-what-you-did-there.jpg

околу 4:20 треба да има торенти веќе
после 4:15 можете да правите рефреш по тракерите

Претпоставувам дека епизодава ќе заврши со the ultimate swerve и нема да заврши со Executive Producer Vince Gilligan туку со посветување кон некого.

Сеј хелоу ту мај литл френдс че биди бе :D

Рс рс, се че искилај и срејчно и весело че си живеј (мај предикшн)

Почнува ептен да ме погодува, како поминува времето полека почнувам да се соочувам со фактот дека серијава стварно вечерва завршува?

Многу тешко ќе ми биде....ама сериозно, на неколку пати кога читав за сите рекорди кои ги сруши, и оцените на IMDB, ми се наполнија очите со созли, измешани емоции :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom