Bravo za Tamara, Adrian i Vrcak

• Креатор на темата Креатор на темата Milena`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа Тамара демек на диета е, ама некако секој ден ја гледам во Мекдоналдс, се бутка преку ред ВИП прсон станала, видиш....
Не се слабее со БигМек. А за другиве двајца, поготово за Хрчакот, не ни знам што функција имаат во песната.

НИкаква,битно им се исполни желбата да одат на евровизија.

а едно прашање вака чисто информативно...
оваа милена која што ја отворила темава а всушност и е прва тема на форумов да не има некаква поврзаност со тамара...:vozbud:

Според Мене Не Ги Бива .... Ионака беше местено .. од прилично многу многу сигурни извори !! :) А Видиш Јован у право Си можда и е нешто со тамара поврзано
:) ! :)

Па ајде да не идеме на Евровизија де:)
И така не е многу сигурно во Белград да излезе Гаџа на сцена:)

нема да ми е криво ако на врчак му пишува фиром ко ќе пее:tv:

хрчак не пее тој се глупира на сцена.

BTW Паркети требаше да одат за да не се страмие таму

Дефинитивно Паркети требаше да одат

Треба да отидете на сајтот што го оставила Милена за гласање за нашата земја , и да видите што пишуваат грците клети за нас (крв да серат, со извинување на муабетов) мамата нивна, и доле од веб дизајнерите е побарано сите што оставаат комплимент за Македонија во наводници да пишуваат пред Македонија ФИРОМ и да не сме ширеле пропаганда зошто сега за сега сме биле ФИРОМ:angry3:

Јас сакав Ламбе да отиде , ама некако песната му беше многу бавна шо знам не е како за на евровизија .... инаку не се лоши и овие , ама Паркети беа закон :baeh:

Јас сакав Ламбе да отиде , ама некако песната му беше многу бавна шо знам не е како за на евровизија .... инаку не се лоши и овие , ама Паркети беа закон :baeh:

Како бе да отиде на евровизија со песна ЗЕМЈО МОЈА (за Македонија) ?????

Така, од минимални 0 поени, ке имавме -49!
Вака ке имаме 0, еве 10 нека се :D

А што праат Гаџа и Врчак у песнава? Или пошо сите се од ФОН, па мора заедно да се, да го претстават универзитетот, не македонија (гледај спот).

Башка, Гаџа, на сцена У СРБИЈА, крваво... :)

Браво, Браво ама не верувам да стигнат до финалето...

Како бе да отиде на евровизија со песна ЗЕМЈО МОЈА (за Македонија) ?????

Така, од минимални 0 поени, ке имавме -49!
Вака ке имаме 0, еве 10 нека се :D

А што праат Гаџа и Врчак у песнава? Или пошо сите се од ФОН, па мора заедно да се, да го претстават универзитетот, не македонија (гледај спот).

Башка, Гаџа, на сцена У СРБИЈА, крваво... :)

Јас сакав Ламбе да отиде , ама некако песната му беше многу бавна шо знам не е како за на евровизија ....

Ти бе знаеш ли да читаш ??

па добра е песнава да влеземе во финале и до 10 место да бидиме доста е..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom