Bravo vs Jaffa

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување

Кој сок повеќе го сакате?

• Bravo

Гласови: 218 69,4%
  • Jaffa

Гласови: 96 30,6%

• Вкупно гласачи
    314
Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Еве тука пишувајте кој од овие два сока повеќе го сакате и зошто.
Јас лично повеќе го сакам Браво .. го обожавам тоа од Јаболка =)
А вие?

ни едниот ни др. не е добар... ама помегу Браво и Јафа.. Браво подобар

Јас сум за Jaffa, особено тој од портокал.

Jaffa, дефинитивно , Bravo е многу по вештачки и поштетен.

Браво не ми се допаѓа баш,а Јафа ми се допаѓа во тетрапак што оди а во пластично шише не.

Па и браво и јафа се тешки хемии и бои али мене некако на вкус повеќе ми се допаѓа браво,јафата некако ко ино спектар да пијам ми има вкус

Јаффа почнав да го пијам од пред некое време,добар е ама сепак за мене Браво е подобар,особено тој од јаболко.

Па и браво и јафа се тешки хемии и бои али мене некако на вкус повеќе ми се допаѓа браво,јафата некако ко ино спектар да пијам ми има вкус
го делам истото мислење,повеќе ги сакам браво во шише(и почесто ги пијам,посебно кога сум во школо),а во тетрапак јафа.најубав ми е браво сокот од портокал дефинитивно!!а од јафа од ананас..мх мх мх

Ќе морам и јас да се согласам... двете се тешки хемии... јафата е баш ко од ино спектар.. кога ја пробав, истото го искоментирав.. бравото (конкретно портокалот).. некако и ко да нема многу вкус на портокал...

Ја, у принцип... си пијам чајче :) :) :)

Bravo се прави у Конопиште.
Јаffa се прави во Иноспектар.

И двата се хемија, исто како Степче.

Браво или Јафа... хмм... Пригат

prigatqx1.jpg

Диме, кога ќе пиеме заедно Пригат од киви, ммм?:vozbud:

Единствено добар сок од браво ми е тој од кокос и ананас, инаку не ги сакам другите, ни од браво, ни од јафа. Вива најмногу пијам, д бест.

па брво би рекла јафа не ми се допаѓа многу...од браво најмногу го сакам кокосот...ммммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom