БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знае некој дали агенција за млади и спорт утре организира за навијачи у задар???

Македонија Македонија Македонија Нашите ракометари на светското ракометно првенство го победија светскиот првак Русија со убедливи 6 гола разлика Сега сме меѓу 12 најдобри во светот Прати ја оваа порака на 12 твои пријатели за срека и поцит за Македонија Заедно до победа

:pos2::pos2::pos2:

ГИ УНИШТИВМЕ РУСИТЕ!!!!! НАЧИСТО!!!! ЕЕЕЕЕЈ!!!!!

РУСИТЕ МОРЕЕЕЕ!!!!!!!
РУСИТЕ!!!!!!!!!!

У пи*ку матер уште не ми се верува.

Браво за ракометарите!

Голема благодарност до Хрватите за прекрасниот дочек и за поддршката!!!!!

Само напред Македонијо !!!!!!!!!!!!!

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Русија : Македонија 30 : 36

Бел бумбар :pos:

Ми се плаче од среќа...само тоа ќе го кажам...:)

Браво за нашите ракометари,така треба да продолжат да играат,со срце.Браво и за нашите навивачи,најдобра атмосфера праат на првенството.Коментаторот мислам рече дека во наредната фаза сме со Данска.Тоа ме плаши мене,пошо повторно ќе си имаме големи проблеми со судиите.Во секој случај ако играме ко денес,никој не може да не сопре :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ни одговара да победи Полска така што ние Германците и Полјаците ке имаме по 2 бода во група

А ако победат Германија, по колку бодови ќе имаат тие и Полјаците во наредната фаза?

Како се пресметуваат бодовите?

MAKEDONIJA MAKEDONIJA :oeoeoe:MAKEDONIJA MAKEDONIJA :oeoeoe:
Edno dalinsko otide denes za Makedonija ama ne e bitno toa ke kupam uste tri samo da staneme svetski prvaci. So vakva igra kako denes toa voopsto ne e tesko neli :cuc:
PS. Slusnav deka denes site navivaci bile zaedno na edna ista tribina pa bi ve zamolil ako moze nekoj da postira nekoja slika od taa pekolna atmosfera i splotenost na nasite navivaci :olee:

Заради победата на Македонија врз Русија на СП во Ракомет, Русија ја стопираше испораката на гас кон Македонија. :pos2:

Хехехе и ја повлекуваат флотата од Егејот:pos2:
Ајде нека ни е честито победата да се вратат со некој медал без разлика од каков метал :oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom