БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Wohoo, guys..

Добро е, победивме, но не очекувајте премногу, да стигнеме до осмина финале ќе биде доволно. Русија е една од послабите репрезентации на ова првенство, не знам како го победија Тунис : )

Дајте линк од плоштадот во Скопје?
Во Прилеп нема ништо излезено.Баш ме нервираат овие мрзи што не ги интересира ништо.

Wohoo, guys..

Добро е, победивме, но не очекувајте премногу, да стигнеме до осмина финале ќе биде доволно. Русија е една од послабите репрезентации на ова првенство, не знам како го победија Тунис : )

Како мислиш осмина финале сега играме пак во група.

Првата и втората екипа од двете групи идат во финале а другите играат за 5 , 7 , 9 и 11 место т.е третата екипа од 1 група со третата до 2 група итн....

a be luge daj kazete kako da se otide do tamu... nesto organizirano ova ona ...ili u najmala rako od kaj da se nabavat karti???? ako znae nekoj neka pise odma normalno ve zamoluvam :)

ГЛејте вести сто посто ќе има од плоштад.... имаше камери снимаа

Wohoo, guys..

И мене ме разочараа, според резултатите кои ги покажуваа пред првенствово ги ставав во шеширот: топ 5 фаворити, заедно со Хрватска, Шведска, Франција и Полска. Јебига, важно тотално ги надигравме... ќе имаше и двоцифрена предност, да не добиевме 2 исклучувања на крајот. :D

:oeoeoe:

дечки едно прашање ако изгуби Полска а до сега губи (Германија - Полска - 7:5) ние колку бода добиваме и кое место сме во група?

Wohoo, guys..

E меѓу послабите, но 30 години уназад освојува медали на СП. И Германија е светски шампион, а можевме да ја тепаме. Кога се игра сложно, со срце и со желба за победа, ништо не може да не спречи да победиме.
Сфаќам дека не треба да се дигаме до небеса, но јас како и другите форумџии се` уште не можеме да се смириме од славјето, чекај, уште не` држи атмосферата. Од утре па натаму ќе треба да се размислува со ладни глави. Вечерва е за славење :) :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

дечки едно прашање ако изгуби Полска а до сега губи (Германија - Полска - 7:5) ние колку бода добиваме и кое место сме во група?
Без разлика како ќе изиграат, ние идеме понатаму со 2 бода.

Ни одговара да победи Полска така што ние Германците и Полјаците ке имаме по 2 бода во група

luge daj ne zaebavajte kazete kako da se najde karta za tamu (ili se vlaga na juris lol) i ima li organiziram prevoz

MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :olee::olee::olee::bravo::bravo::bravo::je::je::je::cug::cug::cug::cuc::cuc::cuc::sport1::sport1::sport1::pehar::pehar::pehar:

Заради победата на Македонија врз Русија на СП во Ракомет, Русија ја стопираше испораката на гас кон Македонија. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom