БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Wohoo, guys..

Добро е, победивме, но не очекувајте премногу, да стигнеме до осмина финале ќе биде доволно. Русија е една од послабите репрезентации на ова првенство, не знам како го победија Тунис : )

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Дајте линк од плоштадот во Скопје?
Во Прилеп нема ништо излезено.Баш ме нервираат овие мрзи што не ги интересира ништо.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
И во Скопје нема, сега гледав... :(

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Wohoo, guys..

Добро е, победивме, но не очекувајте премногу, да стигнеме до осмина финале ќе биде доволно. Русија е една од послабите репрезентации на ова првенство, не знам како го победија Тунис : )
Како мислиш осмина финале сега играме пак во група.

Првата и втората екипа од двете групи идат во финале а другите играат за 5 , 7 , 9 и 11 место т.е третата екипа од 1 група со третата до 2 група итн....

unknow

master
Член од
8 февруари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
5
a be luge daj kazete kako da se otide do tamu... nesto organizirano ova ona ...ili u najmala rako od kaj da se nabavat karti???? ako znae nekoj neka pise odma normalno ve zamoluvam :)

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
ГЛејте вести сто посто ќе има од плоштад.... имаше камери снимаа

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Wohoo, guys..

И мене ме разочараа, според резултатите кои ги покажуваа пред првенствово ги ставав во шеширот: топ 5 фаворити, заедно со Хрватска, Шведска, Франција и Полска. Јебига, важно тотално ги надигравме... ќе имаше и двоцифрена предност, да не добиевме 2 исклучувања на крајот. :D

:oeoeoe:

H

HITCH

Гостин
дечки едно прашање ако изгуби Полска а до сега губи (Германија - Полска - 7:5) ние колку бода добиваме и кое место сме во група?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Wohoo, guys..

E меѓу послабите, но 30 години уназад освојува медали на СП. И Германија е светски шампион, а можевме да ја тепаме. Кога се игра сложно, со срце и со желба за победа, ништо не може да не спречи да победиме.
Сфаќам дека не треба да се дигаме до небеса, но јас како и другите форумџии се` уште не можеме да се смириме од славјето, чекај, уште не` држи атмосферата. Од утре па натаму ќе треба да се размислува со ладни глави. Вечерва е за славење :) :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
дечки едно прашање ако изгуби Полска а до сега губи (Германија - Полска - 7:5) ние колку бода добиваме и кое место сме во група?
Без разлика како ќе изиграат, ние идеме понатаму со 2 бода.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ни одговара да победи Полска така што ние Германците и Полјаците ке имаме по 2 бода во група

unknow

master
Член од
8 февруари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
5
luge daj ne zaebavajte kazete kako da se najde karta za tamu (ili se vlaga na juris lol) i ima li organiziram prevoz

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :eek:lee::eek:lee::eek:lee::bravo::bravo::bravo::je::je::je::cug::cug::cug::cuc::cuc::cuc::sport1::sport1::sport1::pehar::pehar::pehar:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Заради победата на Македонија врз Русија на СП во Ракомет, Русија ја стопираше испораката на гас кон Македонија. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom